2777
2789
عنوان

تبریزی های عزیز مهمون نمیخواین؟!!

1020 بازدید | 45 پست
واسه اولین باره که دارم میرم تبریز،خیلی تعریف شنیدم ولی اگه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون میشم. هتل گسترش خوبه؟ فاصلش تا مراکز تجاری و تفریحی؟ واسه خرید کجاها رو پشنهادمیدن؟ اولویت مراکز تفریحی با کدوماس؟ 4روز کافیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هتل گسترش عالیه توی تقریبا آبرسانه و تقریبا نزدیکه به مراخرید آبرسان که کلی هست برج سفید و اسکان و صدف و نی نی سالن و ............و با اتوبوس های brtکه به هتلتون نزدیکه میتونین به بازار برین و کلی پاساژهای شیک برا خرید کردن دارین مراکز تفریحی ائل گلی رو داریم باغلار باغی رو داریم وعباس میرزا................... رو داریم برا خرید هم لاله پارک رو داریم شیخ صفی و پردیس تو تربیت برا وسایل لوکس و برا کل کله تربیت و بازار و آبرسان والله 4روز کمه خداییش
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
چون هم مرکز خریدمون زیادن هم تفریحی و دیدنیمون
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
سرعین هم برا اردبیله خب اونجام دیدنی های خاص خودش رو داره باز هر کمکی بخای در خدمتم
کیانا جون شما که ساکن تبریز هستین لطف میکنین بگین کدوم مرز به شهر وان ترکیه نزدیکتره !؟
امروز که محتاج توام جای تو خالیست ،فردا که بیایی به سراغم خبری نیست ،از من خبری نیست ،در خانه کسی نیست ...
شهربازی سر پوشیده بخای منظریه رو داریم اونجام خوبه ولی خب به پای شهربازی های بزگمون نمیرسه ولی خب وسایل ریسکدار نداره همون برا بچه ها خوبه
البته با عذرخواهی از ماهی کوچولو که سوال رو اینجا مطرح کردم ! ببخشید یه تبریزی عزیز دیدم هول کردم !
امروز که محتاج توام جای تو خالیست ،فردا که بیایی به سراغم خبری نیست ،از من خبری نیست ،در خانه کسی نیست ...