2777
2789
عنوان

تبریزی های عزیز مهمون نمیخواین؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

http://travle.blogsky.com/1393/04/26/post-70/%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D9%81%D8%B1
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
شرمنده عزیزم من اطلاع ندارم برا مسافرت وان برا همین تو نت پیدا کردم
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
.
آره دیگه خوی برا ارومیه هستش نه تبریز از تبریز تا خوی 2ساعتی میشه با ماشین
امیدوارم بهتون خوش بگزره هتل گسترس تقریبا درست مرکز شهر در خیابان ابرسانی قرار داره خیابان ابرسان یکی ازمهم ترین خیابا های تبریز هستش که دانشگاه تبریزم هم در اینمحدوده قرار داره خود خیابان ابرسانی یک مرکز خرید به حساب میره که شیک ترین مراکز خرید در این مکان قرار داره بهترین قنادی شهرم هم در محدوده ابرسانی به اسم تشریفات در واقع درست رو به روی هتل گسترش هستش
پسرم رضا
برا تابلو فرش می تونید سوار نزدیک ترین brtهتلون بشید فقط چند قدمی راههه ایستگاه تربیت پیاده بشین از سنگ فرش تربیت هم براتون میگمممم وارد سنگ فرش تربیت بشین تا اخر سنگ فرش چند تا ماهی فروش هست درست رو به روی ماهی فروش ها بزرگترین بازار سرپوشیده قرار داره اگه از اصناف و کسبه اونجا مرکز فروش تابلو فرش رو بپرسین بهتون نشون میدند و یا سوار همون brtها بشین ایستگاه راه اهن پیاده بشین یکم بالاتر اگاهی نمایشگاه دایمیی تابلو فرش هست ول خب بازار تبریز تنوع و قیمت ها مناسب تره هم از لحاظ جنس و ابریشم بودند
پسرم رضا