2777
2789

داشتم با فر ماکروفر کار میکردم، حدودا ۴۵ دقیقه روشن بود، با دمای ۲۰۰،بعد یهو خاموش شد!از برق کشیدم و باز زدم، ولی روشن نمیشه!

به نظرتون خراب شده یا زیادی داغ شده؟!

باید چکار کنم الان!؟😱😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون.خدا کنه اینم درست شه. قبلا باهاش کیک پختم ولی هیچوقت اینجوری نشده بود☹

مامان منم هول کرده بود بمن زنگ زده بود گفتم من که نمیبینم اونجا نیستم دست نزن ببینیم چی میشه که درست شد ایشالله برا شمام درست میشه

استارتر واریکوسل همسرت گرید چند بود؟چ داروهایی خورد ک باردار شدی؟توروخدا جواب بدا

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
استارتر واریکوسل همسرت گرید چند بود؟چ داروهایی خورد ک باردار شدی؟توروخدا جواب بدا

فکر کنم گرید دو بود.دوطرفه. اولش یه بسته قرص بود که اسمش یادم نیست و جعبه خالیشو ندارم.دوتا قرص سفید و یه کپسول قهوه ای شبیه قرص زینک بود. اونو خورد ، فایده نداشت.

بعدش پودر Androfertu رو داشت میخورد و آخراش باردار شدم.

ویتامین Eهم که کلا بودش.

در کنار این پودر و یک ماه قبل بارداریم، شیره خرنوب هم میخورد

مغزیجات و کنجد و موز و این چیزا هم میخورد.

بعد عملیات هم نباید از جات تکون بخوری.همونجوری بخوابی تا صبح!

کلا از عملش تا بارداری، حدود ۶ ،۷ ماه طول کشید.

دیگه آزمایش نداد بعد پودر که بفهمم چقدر بهتر شده! من که میگم خواست خدا بوده. ان‌شاءالله روزی شما.بازم سوالی بود ،در خدمتم😊