2777
2789
عنوان

خاموش شدن ناگهانی ماکروفر سامسونگ.خواهش میکنم یه لحظه بیاین..

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 30 پست
فکر کنم گرید دو بود.دوطرفه. اولش یه بسته قرص بود که اسمش یادم نیست و جعبه خالیشو ندارم.دوتا قرص سفید ...

میشه بگی تعداد اسپرماش چند بود ؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
میشه بگی تعداد اسپرماش چند بود ؟

تعدادش ۲۰ میلیون.تعدادش زیاد مشکل نداشت.کیفیت نداشتند!

اسپرم های کلاس Aو B ، بیست درصد بودند که باید از ۳۲ بیشتر میبودند.

مورفولوژیشم ۴. که باید بیشتر از ۴ میبودند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعدادش ۲۰ میلیون.تعدادش زیاد مشکل نداشت.کیفیت نداشتند! اسپرم های کلاس Aو B ، بیست درصد بودند که بای ...

ما مشکل تعداد داریم و الان تو ۸ ماهه ک از عملش میگذره

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
تعدادش ۲۰ میلیون.تعدادش زیاد مشکل نداشت.کیفیت نداشتند! اسپرم های کلاس Aو B ، بیست درصد بودند که بای ...

مورفولوژی پارسال و قبل هرگونه درمانش ۲ درصد بود!

من رفتم پزشک زنان که ببینم چرا تو سونوگرافی بهم گفتند احتمالا پلی کیستیکی، بهم گفت شوهرت فقط ۲ درصد احتمال داره باردارت کنه😐😐😐

خیلی گریه کردم!خیلی بد گفت! یه دعوای حسابی هم درست شد!

چنده تعدادش؟

چهار ماه بعد عمل۱۵ ملیون بود

ما مشکل تعداد داریم و الان تو ۸ ماهه ک از عملش میگذره

ببین ما یه کار دیگه هم کردیم که شاید خنده دار باشه!

چون اقداممون تو تابستون بود و شوهرم تو هوای گرم بود همش، هرشب ۲۰ دقیقه یه کیسه فیریزر رو پر آب یخ میکردم و میذاشتم زیر بیض.ه هاش!! یکم شکنجه آور بود ولی خوب دمای پایین هم باعث میشه اسپرما بیشتر زنده بمونند!!

چهار ماه بعد عمل۱۵ ملیون بود

رویا جان تاپیک های قبلیتو دیدم. به نظرم مشکلتون فقط استرسه!

شوهرت که خوبه شرایطش، شما هم مشکلی نداری که لاعلاج باشه.

این نگرانیا رو از خودت دور کن. فقط به این فکر کن که ۱ اسپرم واسه باردار شدن لازمه!!!یعنی اگر یه دونه هم داشت شوهرت تو حتما باردار میشی!!!

فقط بیخیالی پیشه کن!

من تو این ۲ سال اقدامم همش استرس داشتم و ناراحت بودم!به آی وی اف داشتم فکر میکردم! هر ماه بیبی چک منفی!

ماه آخر دیگه بیخیال شدم.گفتم شد،شد  نشد، نشد! دیگه بیبی چک هم نمیخواستم استفاده کنم!آخه شده بود ۱۵ روز تاخیر داشتم و بعد پری شدم. ماه آخر به خاطر عصب کشی دندونم مجبور شدم بیبی بزنم و مثبت شد!(البته من جای خوشحالی ناراحت شدم، چون واسه دندونم میترسیدم و درضمن عکس دندون هم گرفته بودم!)

پسر عمم هم ، خانمش همینجوری باردار شد!در صورتی که کلا یک بار تو ماه آخر برنامه داشتند!خیلیا هم تو نی‌نی سایت دیدم که همینو گفتند.وقتی باردار شدند که بی‌خیالش شده بودند!

کلا بسپار به خدا.توکل کن به امام حسن متجبی. بیییییی خیییییالِ بیخیال باش.

واست دعا میکنم. ان‌شاءالله زودی تاپیک بارداریتو میزنی.

خب خوبه که! باید بزرگتر مساوی ۱۵ باشه. بقیه پارامترهاش درستند؟ تحرک و مورفولوژی؟

تحرکش۷۲درصد مورفو۵۱ 

رویا جان تاپیک های قبلیتو دیدم. به نظرم مشکلتون فقط استرسه! شوهرت که خوبه شرایطش، شما هم مشکلی ندار ...

والا منم کم کم دارم ب کاشت فکر میکنم...چی بگم اینقده ناراحتم..اخه همه بچه دارن ب جز من

چند وقته اقدامی؟

۵ ساله عروسی کردم ولی یه سال و ۸ ماهه اقدامم 

۵ ساله عروسی کردم ولی یه سال و ۸ ماهه اقدامم 

خوشبخت بشی عزیزم. اصلا استرس نداشته باش. فکرای بد بد هم نکن.

شرایطتت اینجوری که گفتی به کاشت نمیخوره.طبیعی میتونی. فقط به خدا توکل کن. کنارش یه دکتر خوب هم برو. 

انقدرم غصه بچه نخور. میاری، پشت سر همم میاری.بعد پشیمون میشی😁

سنی هم نداری. هم سنیم. پس نگران بالا رفتن سن هم نباش. معلم ما می گفت سن طلایی بارداری ۲۷ ساله. نه که بقیه سنین بد باشنا! بهترینش ۲۷ ساله.

حالا نرو سراغ کاشت و اینا!سوراخ سوراخ میشی! خواستی هم آی یو آی رو امتحان کن.

خوشبخت بشی عزیزم. اصلا استرس نداشته باش. فکرای بد بد هم نکن. شرایطتت اینجوری که گفتی به کاشت نمیخور ...

والا فعلا دارم تقویت میکنم خودمون رو ببینم خدا چی میخواد....هروقت یادم افتادی دعام کن عزیزم....خیلی ناراحنم