2777
2789
عنوان

خانمایی ک شوهرشون اعتیاددارن ببان

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 102 پست
نمیددنم دقت نکردم ن مثل قبل انگار نمیدونم عرق فک نکنم...همین الان دیدمش ک پیش دوستش فندک میزد دیدم چ ...

جواب ازمایش هزار راه داره که نشون نده! حتی ما دیدیم که نمونه یکی دیگه رو طرف همون لحظه برده داده به جای خودش

خب الان شما فقط باید دقت کنی ببینی همسرت چه رفتارایی داره حتی جزئی ترینش 

مرسی که لایک نمیکنی دوستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای تموم امیدم ب فنارف

اره عزیزم فقط ی راهی هست الان چیزی نگو تافردا نزار هم جای بره هرجا میره با خودش برو که ‌چیزی نخوره بعد صبح بگو بریم ازمایش سعی کن ببرش اگه نرف مطمئن شو چیزی مصرف میکنه اینم بگم ازش جدا نشو تا صبح

الان گف فردا نمیام ازمایش. ....هفته بعد میام ....احتمال داره تا ی هفته اثرش بره؟

آزمایش نبر.فایده نداره.ببر کمپ ازش کیت بگیرن.من شوهرمو بردم آزمایش منفی بود ولی ازشدت اعتیاد حتی نمیتونست درست حرف بزنه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
آزمایش نبر.فایده نداره.ببر کمپ ازش کیت بگیرن.من شوهرمو بردم آزمایش منفی بود ولی ازشدت اعتیاد حتی نمی ...

گفتم بیا بریم ازمایش فردا گف نمیام گفتم وگرنه جدامیشم گف بشو اینا یعنی چی

گفتم بیا بریم ازمایش فردا گف نمیام گفتم وگرنه جدامیشم گف بشو اینا یعنی چی

نمیشه فقط از روی این حرفش قضاوتی کرد.شاید کاری میکنه و میترسه شایدم کاری نمیکنه و به غرورش برخورده.درکل به حرفاش اهمیت نده.ببر کمپ کیت بگیرن ازش‌

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
نمیشه فقط از روی این حرفش قضاوتی کرد.شاید کاری میکنه و میترسه شایدم کاری نمیکنه و به غرورش برخورده.د ...

تاامشب فک.میکردم شخصیت قوی دارم ولی الان. فهمیدم خیلی ضعیفم

تاامشب فک.میکردم شخصیت قوی دارم ولی الان. فهمیدم خیلی ضعیفم

نترس.قوی باش.من شوهرمو نجات دادم و الان ۲.۵ ساله که پاکه🤗🤗🤗مقاومت میکرد.نمیرفت.میگفت چیزیم نیست.رفتم با برادرش حرف زدم و اونو انداختم جلو.مجبورش کرد برد کمپ.۲ هفته اونجا بود خوب شد.

ایشالله ک من اشتباه میکنم

انشالله که هیچی نیست.اما اگر شک داری مثل من خودتو گول نزن.باچشم باز نگاه کن به قضیه.