2777
2789
عنوان

موریانه کمد😖+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8505 بازدید | 102 پست
بیا بعد من اونروز گفتم مورچه وسایلو خراب میکنه مثه چی پریدن بهم خوردنم

موریانه با مورچه فرق داره خو😑

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مدل سم هس تو داروخونه شبیه شیشه پاک کن تسمشو یادم رفته خونه خالم زده بود از همین سم میزدن تو لونه هاشون و درشو با پنبه ای ک باز از همین سم بهش میزدن میبستن گف دیگ ناپدید شدن.راسی پشت همه کمدا و وسایل چوبیت رو همین الان چک کن متاسفانه خیلی خونه خراب کنن

نور ب قبر بروسلی بباره؛ مرحوم یه چیزی میدونست که چینی هارو چک و لقتی میکرد

خانمی تاپیکهای قبلی منو حتما بخون .

و خرزهره با دستکش جمع و بجوشون و تزریق کن توی سوراخها 

ولی حواست باشه ماسک بزنی و دستکش داشته باشی چون این یه سم خانگی خطرناک میشه که به راحتی موریانه هارو میکشه 

خونه رو خشک نگه دار ،هرخونه ایی مربوط باشه موریانه میزنه 

مخصوصا خونه هایی که روی زمین کشاورزی ساخته شده باشن یا کاغذ دیواری باشه یا اطرافش نیزار باشه .

نترس عزیزم ،خونه ما موریانه زد  خداروشکر کنترلشون کردم تا الان که خداروشکر خبری ازشون نیست&nbs ...

عزیزم چه طوری کنترل کردین؟؟؟

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...
از کجا میاد 

نمیدونم والا 

ینی از نم اومده؟

نم؟فکر نمیکنم ما خونمون نم نداره

این عکسه چیه الان ؟ کمدو که خراب کردنه؟

در کمد دیواری 

درو سوراخ کردن فکر کنم داخل پر باشه

اولین کار اسفند دود کن توی کمد و تمام خونه

ااین کارو میکنیم

ولی فک نکنم فایده داشته باشه

نمیدونم والا 

اینا توی عمق زمینن حدودا صدمتر زیر زمین 

اگر غذا باشه و محیط مربوط باشه بالای زمین میان

اصلا به حرف بقیه که میترسونن اهمیت نده ،فقط نکاتی که گفتم سریع انجام بده