2777
2789
عنوان

موریانه کمد😖+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8551 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجا از وسایل چوبی زده بنداز بیرون 

هرجا نزده برو عطاری بگو وسایل چوبیم موریانه زده تا یه چیزی بهت میده که به وسایل چوبی بزنی که دیگه موریانه نزنه

چون بوی این مواد زیاده فرار میکنن

فقط میتونم بگم بدبخت شدید 

یه همسایه داشتیم خونشون موریانه زد مجبور شدن کلا بفروشن خونه و زندگی رو 

زنگ بزنید این شرکت‎های تخصصی که با حشرات مبارزه میکنن

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
من چادرمو موریانه زد تو کمد مستاحر بودم اون خونه

مگه چادر هم میخورن؟؟پره لباسه کمد

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...
بيچاره شديد كل خونت رو ميخورن حتي فرشهات رو

وااای واقعااا

پس میگن فقط چوب میخورن که

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...
میز نهارخوریمو زد انداختم

وای😱😱

موریانه از جایی نمیاد ک خود کمدتون موریانه کرده

خب منظورم اینه که متوجه نشدیم چه جوری و کی اینا اومدن