2777
2789
عنوان

مشهدی های عزیز خواهش میکنم بیارین

412 بازدید | 18 پست

سلام

می خواستم بدونم خیابون یا شهرک رسالت چجور جاییه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

خیلی جای خوبی نیست

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جای خوبی نیست

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی

از چه لحاظ

بافتش قدیمیع یا جدید

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی از چه لحاظ بافتش قدیمیع یا جدید

برای خرید خونه میخواین بدونین؟؟؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خیلی جای خوبی نیست

چقدر فاصله داره به خود مشهد

چقدر فاصله داره به خود مشهد

خیابان رسالت که داخل خود مشهد هست 

برای خرید خونه میخواین بدونین؟؟؟؟

اره عزیزم. در واقع پدرم. برای اینکه تو مشهد یه خونه داشته باشه راحت باشه موقع سفر

خیابان رسالت که داخل خود مشهد هست 

من فکر میکردم یه شهرکه کنار مشهد

من نرفتم ولی شنیدم جای خوبی نیست ولی همه هم دارن زندگی میکنن بستگی به بودجه و توقعات از یک منطقه دار ...

دقیقا میشه اشاره کنین 

بافتش چجوریه

به اهالی کار ندارم چون قرار نیست ساکن باشن اونجا

اره عزیزم. در واقع پدرم. برای اینکه تو مشهد یه خونه داشته باشه راحت باشه موقع سفر

واسه یه آقا خوبه خوب.ابتدای خیابون رسالت منطقه ی خوبیه اما اواسط و آخراش شنیدم خیلی جای خوبی نیست

دقیقا میشه اشاره کنین  بافتش چجوریه به اهالی کار ندارم چون قرار نیست ساکن باشن اونجا

اطلاعی ندارم ولی به احتمال زیاد خونه نوساز زیاد شده .چون من خودم ۱۲ سال تهران هستم و کم مشهد می رم ..ولی برای اینکه یک خونه داشته باشید و راحت باشید خوبه 

اطلاعی ندارم ولی به احتمال زیاد خونه نوساز زیاد شده .چون من خودم ۱۲ سال تهران هستم و کم مشهد می رم . ...

ممنون عزیزم

ممنون عزیزم

خواهش میکنم .ولی دنبال خونه مناطق طلاب و عبدالمطلب هم می تونید بگردید به نظر من اینجاها بهتره ..برای اطلاع از قیمت هم میتونی وارد دیوار مشهد بشین و نرخ دست تون بیاد