2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85488 بازدید | 2049 پست
پس میشه هفته ۶ به بعد. من ۴هفتگی آزمایش دادم بتا ۳۰۰۰ بود.ساک هم آنقدر کوچیک بود که دکتر نتونست تشخ ...

انشالله همونی باشه دلتون میخواد ولی اول سالم باشن 

خبرشو بدین خوشحالیم چند برابر بشه

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سوالی خواستین بپرسین گوشیمو میذارم شارژ میام جواب میدم😙

ووی عزیزم بسلامتی منم خوشحالم برات توهم دعاکن سالم بیادبغلم منم دعات میکنم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ووی عزیزم بسلامتی منم خوشحالم برات توهم دعاکن سالم بیادبغلم منم دعات میکنم

انشالله به سلامتی و شادی ختم بشه

خیلی ممنون

اسی به سه تا کوچولوهات بگو واسه خاله زهراشونم دعا کنن نینی بیاد تودلش به زودی😍😍😍😍مبارکه گلم.من نشد همه رو بخونم با دارو سه قلو شدن؟

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍
اره سه قلو داری بارداریت حساستره احتمالا ویارتم به زودی شروع بشه تو فضای بیمارستان سختت میشه. البته ...

به به چقدر خوب انرژی گرفتم

انشالله به سلامتی و شادی ختم بشه خیلی ممنون

انشالله😍

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اسی به سه تا کوچولوهات بگو واسه خاله زهراشونم دعا کنن نینی بیاد تودلش به زودی😍😍😍😍مبارکه گلم.من ن ...

انشالله همین دعایی که خودتون کردین به زودی اتفاق بیفته
نه عزیزم طبیعی بوده
نه دارویی مصرف نکردم

استارتر عزیزم 

مبارکت باشه ایشالله بارداری راحتی رو بگذرونی فندوق های نازتم سالم و سلامت بیان بغلت 

برای منم دعا کنید لطفا

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
انشالله عزیزم خیلی ممنون از دعای قشنگت گفتم شاید یه عده ای دلشون بخواد یا ناراحت شن

میدونم حسرت تو دل خیلیا هست ولی صلاح و‌مصلحت هرکی دست خداست صلاح تو‌در این بوده خیلی برات خوشحالم برای همه منتظرا فقط دعا کن 😘

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
جواب منو ندادی 😥😥😥موعدت کی بوددد؟؟ 

ببخشید تعداد صفحات رو گم کردم که از کجا جواب ندادم

یادم نیست ولی فک کنم ۱۲ یا ۱۴ آذر روز اول شروع  آخرین دورم بود ۱۲ دی موعدم بود که نشد

استارتر عزیزم  مبارکت باشه ایشالله بارداری راحتی رو بگذرونی فندوق های نازتم سالم و سلامت بیان ...

خیلی ممنونم ازت انشالله

اگه منتظر نی نی هستی 
من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

میدونم حسرت تو دل خیلیا هست ولی صلاح و‌مصلحت هرکی دست خداست صلاح تو‌در این بوده خیلی برات خوشحالم بر ...

چشممممم اگر لایق باشم حتما

خیلی خوشحالم از اینکه شما شاد شدین

خیلی ممنونم ازت انشالله اگه منتظر نی نی هستی  من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم ببین ...

سه ساله منتظرم یه اننقال منفی هم ۲۰ روز پیش داشتم

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه