2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85503 بازدید | 2049 پست
خدای روزی رسونه بله مخصوصا چندقلوها ب خدا ما هرروزشیرخشک و پوشک میخریم خداروشکرفعلا که شرمنده ی بچه ...

تو روزی دهندگی خدا که شکی نیست 

در مورد شما هم خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم 

انشالا هیچ‌پدرمادری شرمنده بچش نشه 

من خودم هم تا لب مرز می‌رفتیم اما بالاخره پولش از یه جا جور میشد 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بگو که مراقبت باشه در هر صورت باید بری بیمارستان مرخصی که نمیدن حداقل همسرت بیشتر تو خونه هوات ...

بله راست میگین چشم حتما میگم ولی از ماه دیگه مرخصی باید بگیرم به خاطر همین چند روزی دوشیفتم😕

اولش میگفتم اشکال نداره یه ماه تحمل میکنم ولی الان فکر کنم خیلی بد میشه هی این ور اون ور میرم 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
اسی جااااان من دیر اومدم ببخشید! عزیزم مبارکت باشه،انشالله سالم بدنیا بیان و زایمان راحتی داشته باش ...

انشالله انشالله

خیلیییییی منمنووونم بابت تبریکتون😍😍😍😍

ببخشید خیلی معذرت  دو هفته بعد از موعد

پس میشه هفته ۶ به بعد.

من ۴هفتگی آزمایش دادم بتا ۳۰۰۰ بود.ساک هم آنقدر کوچیک بود که دکتر نتونست تشخیص بده یه دونه هست یا دوتا.گفت احتمال میدم دوتا باشه....موند چند هفته بعد دوباره برم سونو

هر سوالی خواستین بپرسین گوشیمو میذارم شارژ میام جواب میدم😙

برا منم دعا کن خیلی خسته شدم چند روزه حال دلم خوب نیس از بس تلاش کردم تو ذوقم خورده چند روزه همش گریه میکنم خیلی هزینم شد اینهمه امید هیچ خسته شدم دکترم نمیرم دیگه

دشتمان گرگ اگر داشت،نمی نالیدیم   نصفی ازگله ی مارا سگ چوپان خورده  
قربونت برم معلومه دلت پاکه من استراسیم متاسفانه دست خودمم نیست بدبختانه😔

چرا سعی کنی میشه مگه چند بار به دنیا میایم 

اینجوری نگین دلت پاکه توروخدا منم مثل شما انسانم خطاهایی داشتم و ممکنه داشته باشم

برا منم دعا کن خیلی خسته شدم چند روزه حال دلم خوب نیس از بس تلاش کردم تو ذوقم خورده چند روزه همش گری ...

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

چشم اگر لایق باشم حتما 

خواهش میکنم،عزیزم،دوست دارم خاطره زایمانت و بخونم به علاوه سه تا کوچولو ناز لای پتو در هنگام چرت زدن

وااای اولین نفری هستین اینجوری گفتین 

یعنی میشه اون روز؟😢🙁

بله راست میگین چشم حتما میگم ولی از ماه دیگه مرخصی باید بگیرم به خاطر همین چند روزی دوشیفتم😕 اولش ...

اره سه قلو داری بارداریت حساستره احتمالا ویارتم به زودی شروع بشه تو فضای بیمارستان سختت میشه. البته دوست خواهرم تا دو روز قبل زایمانش رفت بیمارستان چند روز بعد زایمانم امتحان پره داد ولی شما سه قلویی کمک بیشتری لازم داری