2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
من فردا موعدمه   علائم پریودی ودارم اما حالت تهوع دارم وسینه چپم صبح چند بار تیر کشید احساس کرد ...

انشالله که بارداری عزیزم....به علائم توجه نکن

البته حالتو کاملا درک میکنم

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

خدا نی نی هاتو حفظ کنه برات از عوض تو ذوق کردم😍

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه گلم.چن ماه اقدام بودی تنبلی و اینا داشتی دارو چیا خوردی لطفن بگو

نه عزیزم مشکلی نداشتم 

دارویی مصرف نکردم

اصلا قصدم بارداری نبود😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
عزیزم میشه برامنم دعاکنی منم تواقدامم 

حتماااا عزیزم اگر لایق باشم 

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
اینجوری نترسونین کسی رو مگه قراره به همه خواسته هاشون تن بدیم گاهی بگو نه گاهی بگو فعلا صلاح نیس ...

الزاما پول برای اضافه کردن یه لذت نیست!خییلی وقتا ابزار حل مشکله!!

اینکه میگن به علت شرایط بد مادی بچه نمیخوان به این معنا نیست که مثلا نمیتونن به بچشون لباس و کیف برند بپوشونن یا یاتفریخات انچنانی زیاد و غیره

به معنی اینه که پول که ابزار حل مشکلات رو ندارن  فرداروزی دچار مشکلی شدن چحوری حلش کنن

خییییلی ممنون از شماااا

جواب منو ندادی 😥😥😥موعدت کی بوددد؟؟ 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

مبارک باشه عزیزم انشالله سلامت دنیا بیان. شغل همسرتون چیه از لحاظ مالی اگه مشکل نداشته باشی خیلیم عالی هست سه تا یدفه بزرگ میشن

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
الزاما پول برای اضافه کردن یه لذت نیست!خییلی وقتا ابزار حل مشکله!! اینکه میگن به علت شرایط بد ما ...

اون چیزاییکه گفت دخترم میخواد رو دختر منم میخواد کسی هم کمکمون نمیکنه وضعمونم معمولیه اما اسکوتر ودوچرخه وهرچی که خواسته خودمون خریدیم براش 

منظورم اینه وضعمون خوب نیس ولی از پسش برمیایم شکر خدا

انقدر منع نکنیم همو

عزیزم ببخشید گفتم تو یه پیامی که شیفتم اگه جواب ندادم ناراحت نشین  من هفته دوم بارداری فهمیدم ...

هفته دوم بارداری؟؟؟؟

داریم مگه؟!!!

یعنی قبل از اینکه موعد پریودتون بشه فهمیدین؟؟؟؟؟؟؟