2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85503 بازدید | 2049 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی گفتم فکرکن بزرگ بشه چه چیزا وهزینه های دیگه اضافه نمیشه.

اینجوری نترسونین کسی رو

مگه قراره به همه خواسته هاشون تن بدیم

گاهی بگو نه گاهی بگو فعلا صلاح نیس

اگه به بچه باشه که فقط اسباب بازی میخواد

سخت نگیر بهش محبت زیاد کن وباهاش بازی کن بیرون برو اما هرچی خواست نگو باشه

ببخشیدسوال میکنم.منم دوقلودارم. بیمارستان خصوصی یادولتی؟ماله منوگفتن طبیعی اخه.وزنشون چقدبود؟هفته چ ...

خواهش میکنم گلم

من بیمارستان خصوصی بودم،میخواستم طبیعی زایمان تو آب بکنم دکترم گفت خطرناکه چون دوتان ممکنه آب بره تو ریه هاشون،سزارین هم مجبور شدم،وگرنه اصلا سزارین نمیکردم.یکیشون سه کیلو بود یکیشون دو هفتصد.

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
اینجوری نترسونین کسی رو مگه قراره به همه خواسته هاشون تن بدیم گاهی بگو نه گاهی بگو فعلا صلاح نیس ...

حرفتون درسته ولی فردا میشه یه آدم عقده ی وسرخورده.وقتی همسناش میبینه ومقایسه میکنه.اونا بچه ن درک ندارن.

خانما هی نگید بچه سه قلو دوقلو میخوام.بخدامن یکی دارم ازپس هزینه هاش برنمیام۴ساله ش.میگه اسکوتر،لب ت ...

فکر کنم اونا ک میگن دوقلو سه قلو فکر هزینه هاشو کردن و از پسشون بر میان.منم دوقلو دارم،وضع مالیمون هم بد نیست ولی دلیل نداره هرچی میگن بگم چشم میخرم.

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
فکر کنم اونا ک میگن دوقلو سه قلو فکر هزینه هاشو کردن و از پسشون بر میان.منم دوقلو دارم،وضع مالیمون ه ...

والله قدیم خیلی بهتر بود الان درمورد لباس واسباب بازی بچه ت دیگران نظر میدن.من بچه دوماهش بود میگفتن چراشلوار لی پاش نمکنید.

هر سوالی خواستین بپرسین گوشیمو میذارم شارژ میام جواب میدم😙

راستی فراموش کردم تبریک بگم انشاا... سالم و صالح باشن 

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@
چندهفته سزارین شدین؟بیمه داشتین؟

هفته ۳۷ زایمان کردم

نه من بیمه نداشتم.

والله قدیم خیلی بهتر بود الان درمورد لباس واسباب بازی بچه ت دیگران نظر میدن.من بچه دوماهش بود میگفتن ...

اون موقع همه چی و همه ساده بودن الان اکثرا تجملی شدن و تنوع هم زیاد شده،اطرافیان هم ک هرکاری کنی نظر میدن،دختری میگن ازدواج کن،ازدواج میکنی میگن بچه بیار،اولی میاری میگن دومی بیار و...

وا عزیزم مبارک باشه برای منم دعا کن من سندرم ترنر دارم شاید حامله نشم ولی توکلم به  خدا دعا ی ش ...

سندروم ترند مگه عقب ماندگی ذهنی نمیده؟؟؟شما که ما شاءالله خوبی

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂