2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85500 بازدید | 2049 پست
دوستان خوبم منم 7سال منتظر بودم وخیییلی ازنظر پزشکی هزینه کردیم هم جسمی وهم روحی وهم خییییلی زیاد ما ...

خدا رو هزااااررررااان  بارشکر 

خدا حفظشون کنه

خیلی ممنون که اعلام کردین شاید چندین نفر امیدوار شدن 

مارو هم دعا کن التماس دعا

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

سلام  به به چه تاپیکی اول صبحی کیف کردم  تبریک میگم استارتر قدمشون پر خیر و برکت 😍

استارتر   ژن دوقلویی تو خانواده خودتون یا همسرتون داشتین ؟ یا داروی خاصی مصرف کردین من عاشق چند قلوهام 😍😘😘😘

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا نمیگم بهش 😂

سلام خواهر خوبم...خیییلی حالم خوب شد وقتی اومدم تاپیکتون انشاالله که ب سلامتی ب دنیا بیان...حالا که خدا ۳ تا موجود زنده گذاشته توی دلت میشه با دل پاکت برای من دعا کنین که ب خواستم برسم؟ممنون میشم ازت...و یه چیز دیگه چرا همسرتون رو از این حال خوب محروم میکنید؟فقط بخاطر کار و دانشگاه؟بخدا حیفه من ب یه خواهر ازتون میخوام همین امروز بهش بگین و عکس العملش رو حتما حتما تاپیک کنید...نگین بعدا میگم حتی یک روز هم این خبر خوش و حال خوب رو ازش دریغ نکنین حیفه بخدا

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
سلام  به به چه تاپیکی اول صبحی کیف کردم  تبریک میگم استارتر قدمشون پر خیر و برکت 😍 ...

سلاااام عزیزم 

خیلی خوشحال شدم از اینکه بهتون انرژی دادم

نه عزیزم نه ژنشو داریم نه داروی خاصی مصرف کردم من خودم کادر بیمارستانم کلا مخالف دارو و دستکاری ام😙

ایشالله شما هم یه روزی داشته باشین

بهترینهارو براتون آرزو میکنم

سلام خواهر خوبم...خیییلی حالم خوب شد وقتی اومدم تاپیکتون انشاالله که ب سلامتی ب دنیا بیان...حالا که ...

سلاااام عزیزم 

خیلی خوشحال شدم از اینکه بهتون انرژی دادم

چشم میگم حتما میگم ولی نمیخوام تاپیک کنم شاید بعضی ها دلشون خواست ناراحت شدن 

ولی اگه بدونم خوشحال میشن میگم بهتون

سلام خواهر خوبم...خیییلی حالم خوب شد وقتی اومدم تاپیکتون انشاالله که ب سلامتی ب دنیا بیان...حالا که ...

چشممم حتما اگر لایق باشم چرا که نه

توروخدا نگین دلت پاکه منم مثل شما انسانم 

سلاااام عزیزم  خیلی خوشحال شدم از اینکه بهتون انرژی دادم چشم میگم حتما میگم ولی نمیخوام تاپیک ...

درسته آفرین ب شما که ب فکر دل بقیه هستین معلومه خانم با کمالاتی هستین...باشه تاپیک نکنین ولی قول بدین امروز بگین😊

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

وووواااای مبارکه عزیزم به سلامتی😍😍😍

من برای خبر بارداریم يه کفش بچه خریدم وتو جعبه با بی بی چک و جواب آزمایشم گذاشتم

ولی فک کنم اگر شماهم بخوای این ایده رو پیاده کنی باید سه جفت کفش بخری 😂😂

سلام عزیزم. تبریک میگم ان شاا... سالم بدنیا بیاریشون. شما که دل پاکی داری تو این ایام برای مریض کوچو ...

دعا میکنم که ایشالله بچه های مریض زودتر خوب شن و کوچولوی شما هم همین طور و کمتر باشه که بچه ها مریض بشن الهی آمیییین

خیلی ممنون بابت تبریکتون  

سلاااام عزیزم  خیلی خوشحال شدم از اینکه بهتون انرژی دادم چشم میگم حتما میگم ولی نمیخوام تاپیک ...

بگو تورو خدا عکسالعمل شوهرتو خیلی برام جالبه بدونم.فقط اگر گفتی من از کجا بفهمم😐😐😐

درسته آفرین ب شما که ب فکر دل بقیه هستین معلومه خانم با کمالاتی هستین...باشه تاپیک نکنین ولی قول بدی ...

شما لطف دارین ما هممون انسانیم باید به فکر همدیگه باشیم یا نه

امروز رو نمیتونم چون هر دو شیفت شبیم تو اونجا بگم همه میفهمن 😂 ولی فردا شب میگم حتما

شما لطف دارین ما هممون انسانیم باید به فکر همدیگه باشیم یا نه امروز رو نمیتونم چون هر دو شیفت شبیم ...

ممنونم ازتون...دعا در حق من حقیر فراموش نشه.فداات😘