2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85504 بازدید | 2049 پست

سلام  به به چه تاپیکی اول صبحی کیف کردم  تبریک میگم استارتر قدمشون پر خیر و برکت 😍

استارتر   ژن دوقلویی تو خانواده خودتون یا همسرتون داشتین ؟ یا داروی خاصی مصرف کردین من عاشق چند قلوهام 😍😘😘😘

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالتون. تبریک میگم . خدا پیشاپیش برای روز مادر بهترین هدیه اش رو بهت داده. خوش به حالت. ای کاش یه روزی هم برسه که من جای توباشم و بتونم شوهرم رو خوشحال کنم. این قدر تو این 8 سال اشک ریختم و انتظار کشیدم که نمی دونم اگه باردار بشم از خوشی سکته می کنم یا نه؟ خیلی برات خوشحالم مراقب خودت باش و برام خیلی خیلی دعا کن

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه

اول سلام دوم انشالله که سالم بیان بغلت و سوم اینکه مبارکت باشه گلم اومدم بگم خدا صبرت بده برای بقیه که یه دونه دارن میزارن زیر سینشون و باخودشون همه جا میبرن قشنگه و جالبت اوف من وشما میفهمیم چقدر سخته حالا انشالله که شما سختت نشه ودوقلوهات شیطون نباشن جدای از اینا هزینه شیرخشک ومای بیبیشون که سرسام اوره😫خستگیاشون که دیگه نگم برات خلاصه من به چند قلو ها این جمله را گفتم به شمام میگم😁یه زره اهنی تنت کن یه عصای سربی دستت بگیر ویه اعصاب فولادی انشالله موفق باشی😂

مبارکه اسی جان.از الان بهت خدا قوت و برات  ارزوی صبر و تحمل بالا دارم اگر مثل من دست تنهایی🤲🤲

من با دوقلوش پدرم درومده رسما😬😂😂

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
ی مرغ قربونی کن یا صدقه بده چطور همسرت نمیدونه ولی دوستت میدونه جار نزن ب همه عالم بگو خواهر جان ...

اره بخدا منم دهنم لقه سریع ل همه میگم اگ حامله شم موندم چطوری بعضیا تا۴ماهگی ب کسی چیزی نمیگن😫

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

اوه اوه اوه اسی جان مادر خدا صبرت بده که راهی بس سخت و جان فرسا پیش رو داری

مبارک باشن به حق علی

اسی دیگه کاریه که شده😁😁😁ولی بعدش حتما بپا که یهو ناغافل نی نی هات نشن یه جین🤣🤣🤣

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

برلین عزیز انشاءالله خدا بهدخودت و شوهرت و دونه برنجیات سلامتی بده و با تن سالم و دل خوش بزرگشون کنی برا ما هم دعا کن لحظه مادرشدنو تجربه کنیم 

راستش دیگه اومدنت خیلی دیر شد حسرت داشتنت تو جونم جوونه زد و ریشه کردو روز بروز بزرگتر شد  حالا دیگه پاک ازت ناامید شدم راستشو بخوای دیگه منتظرت نیستم به نداشتنت عادت کردم چشممو بستم و دیگه ارزوت نمیکنم دیگه برات رویا نمیبافم برای اومدنت لحظه شماری نمیکنم هر روز یه نقشه نمیکشم که خبر اومدنتو چطوری به عشقم بدم حالا خونواده من دونفرست من و شوهرم چاره ای نداشتم جز فراموشیت تو نخواستی بچه من باشی منم دیگه نمیخوام مادر بودن برای تورو 

وای عزیزم مبارکههههههه😍ان شاءالله سالم و صالح بیان بغلت و دوران بارداری خوبی رو سپری کنی..گلم از من میشنوی از همین الان نیت کن و فسقلی هات رو بیمه امام حسین و حضرت ابالفضل کن😍

حسم شدیدا میگه بچه هات جنسیت شون پسره😊😊

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

وای عالیههه

فقط دیگه باید پولدار باشین مثل گونشین که سه قلو داره ولی اونقدر وضعشون توپه که توو رفاه کاملن و دغدغه پول ندارن ..........

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

ای خدا😍😍

خیلی ذوق کردم واست استارتر جان🤗🤗

خدا خیلی دوستت داره که یه جا سه تا فرشته بهت داده❤

ان شاءالله که مشکل مالی هم نداشته باشین🙏 دیگه بقیه ش حله

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...