2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85506 بازدید | 2049 پست
سلام مبارک باشه انشاالله سالم بغلشون کنی از آرامشت خوشم اومد برا منم دعا کن یک سال و نیمه منتظرم

سلام دوست خوبم 

حتما دعاااات میکنم اگر لایق باشم حتما

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
سلام مبارک باشه انشاالله سالم بغلشون کنی از آرامشت خوشم اومد برا منم دعا کن یک سال و نیمه منتظرم

عزیزم یه سال و نیم که چیزی نیست چرا بی خود استرس میدین به خودتون؟

نگران نباش ایشالله به وقتش میاد 

الان از زندگیت لذت ببر اینم یه دورانه اگه یه روز نی نی کچولوتون بیاد میگین اون روزا از جیبم رفت حییییف

زیاد به خرف دیگران اهمیت ندین مگه ما برای اونا زندگی میکنیم ؟مگه چند بار به دنیا میایم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنین نمیخواین بگین ممکنه تو این دوره به خاطر سه قلو بودنشون احتیاط و کمک بیشتر بخواین نمیشه به شر ...

بله کاملا درسته چشم میگم یه چند روز دیگه میگم

خیلی هم خوشحال نباش حواستم باشه تو شرایط اقتصادی الان بیچاره به خاطر سه تا بچه غش نکنه 

متاسفم براتون چطور دلت میاد رو بچه هاش اینو بگی 

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد

لینک حذف تاپیک نی نی یار رو دارید؟

خدایا می‌دونی دل من دلبسته‌ی دلیه که دل بسته بهم...می‌دونی قصه‌ی عشق ما اون‌جور که بخوایم دل بِکَنیم نیست...خدایا بعد از «11» سال عآشقی قایمکی و یه دنیا دوری و حسرت دیگه دلامون طاقت نداره😥ما هر چیزی رو که ممکن بود باهم تجربه کردیم 😍از قدم زدن توی ساحل🌊زیر بارون ☔تا گریه و قهر و آشتی‌های هزار مدله...خدایا آتیشِ🔥 عشق ما هر روز شعله‌ورتر میشه حتی اگه این عشق یازده سال دیگه هم با همین دوری بمونه و به وصال نرسه😢 خدایا من توی این عشق صبورم...طاقت میارم فقط چون خودت،خودِ خودت این عشق 💖رو به دلامون هدیه کردی 😻و میدونم بلاخره یه روز دیر یا زود من و مَرد زندگیم پای اون سفره می‌شینیم و مِهرمون رسمی میشه🙏 😍میشه قطعا میشه چون تو خدایی و ما هم بنده‌های حسابی پیگیرت 😇پس زیاد منتظرمون نذار و هر چه زودتر یه زندگی عاشقانه‌ی 💝عَلوی و فاطمی💝 زیر سایه‌ی خودت نصبیبمون کن سایه‌ی سر💙 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم{آذرمآهِ9۸}👑داره می‌رسه روزهای قشنگمون😍الهی‌آمین🙏{بهمن‌مآه98}تیکر؛تاریخ تقریبی شروع خوشبختیمونه😻 وزن اولیه 64Kgوزن هدف57Kg📣من قطعا می‌تونم💪شروع ورزش و به‌اندازه خوری 16 دی 98 📣 نکته مهم: تقویم رژیم من هفدهم نداره⛔ شانزدهم..هجدهم..نوزدهم...و الی آخر😀 معلومه که می‌تونم😎 💝اِلا بِذکر الله تَطمَئنَ القلوب💝 خدایا شکرت برای همه چیز💖 

بسلامتی شادی بغلشون بگیری

اما خیلی حواستم باشه

چون سه قلو جز بارداری پرخطر حساب میشه هم مادر هم بچه ها

هرچی توصیه شد حتما انجام بده

چون بچه های سه قلو ضعیف میشن

و احتمال سقط یکیشون بالا میره خداااااااای نکرده

دور باشه ازتون

و ارزووووو میکنم سلامت دنیا بیان سه تاشون

خداهم بهتون قوت و پووووول بده ک شاد زندگی کنید

عزیزم خدانگهداره منم دوقلو دارم موقعه اایی ک میرفتم سنو شوهرم میگفتم ای خداکنه دوقلو باشه برم بیرون بگم کیش کیش کیش😂😂😂باورت نمیشه رفتم سنو گفت دوقلوعه زنگ زدم ب شوهرم گفتم اولش هنگ کرد بعد گفت بدبختت شدم🤣🤣

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
هر سوالی خواستین بپرسین گوشیمو میذارم شارژ میام جواب میدم😙

اولا خیلی تبریک میگم ان شاالله بسلامتی سه تاشون بدنیا بیان 🌹😊🤗دوم اینکه برای همه دعا کن و من که ۱۱ روز انتقال دادم اما دیروز بی بی منفی شد دعا کن یه جور نشه که شرمنده شوهرم بشم .حالا الان یا بعد 🌹

اولا خیلی تبریک میگم ان شاالله بسلامتی سه تاشون بدنیا بیان 🌹😊🤗دوم اینکه برای همه دعا کن و من که ۱ ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت تبریکت

وایی ایشلا مبارک ایشلا سالم باشن خدا واست حفظشون کنه توروخدا واس منم دعا کن خیلب چشم انتظارم

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
اولا خیلی تبریک میگم ان شاالله بسلامتی سه تاشون بدنیا بیان 🌹😊🤗دوم اینکه برای همه دعا کن و من که ۱ ...

عزیزم من اینجا به خیلی از کاربرا اینو گفتم به شما هم میگم 

الان از زندگیت لذت ببر اینم یه دورانه اگه یه روز نی نی کچولوتون بیاد میگین اون روزا از جیبم رفت حییییف

زیاد به خرف دیگران اهمیت ندین مگه ما برای اونا زندگی میکنیم ؟مگه چند بار به دنیا میایم؟

ایشاللهشرمنده اینا نمیشی اینا چه حرفیه 

شما عاشق زندگیتونو و همدیگه باشین اون فسقلی خودش میاد فقط ناراحت نباش

وایی ایشلا مبارک ایشلا سالم باشن خدا واست حفظشون کنه توروخدا واس منم دعا کن خیلب چشم انتظارم

خیلی ممنونم ایشالله

زیاد به خرف دیگران اهمیت ندین مگه ما برای اونا زندگی میکنیم ؟مگه چند بار به دنیا میایم؟

بابا ینی چی چرا بش نگفتی شادیتو خیلی زود باهاش تقسیم کن جواب ازمایشو سونو رو واسش کادو کن بده دستش

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍