2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85505 بازدید | 2049 پست
عزیزم خدانگهداره منم دوقلو دارم موقعه اایی ک میرفتم سنو شوهرم میگفتم ای خداکنه دوقلو باشه برم بیرون ...

وااااای چه رومانتیک😂

خدا همه تونو حفظ کنه انشالله شاد باشین زیااااااد

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
عزیزم من اینجا به خیلی از کاربرا اینو گفتم به شما هم میگم  نگران نباش ایشالله به وقتش میاد& ...

البته خدارو هزاران هزاران بار شکر یدونه دارم 😊این یکی. ۶ ساله ما رو منتظر گذاشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ینی چی چرا بش نگفتی شادیتو خیلی زود باهاش تقسیم کن جواب ازمایشو سونو رو واسش کادو کن بده دستش

چشم چشم چند روز دیگه میگم 

شادیمو تبدیل میکنه به حسرت اگه بگم😂

نمیذاره برم دانشگاه و بیمارستان

خیلی ممنونم ایشالله نگران نباش ایشالله به وقتش میاد  الان از زندگیت لذت ببر اینم یه دورانه اگ ...

خیلی ممنون گلم ن حرف دیگران ن خودم خیلی دوس دارم

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
البته خدارو هزاران هزاران بار شکر یدونه دارم 😊این یکی. ۶ ساله ما رو منتظر گذاشته 

ای بابااااا پس کیفشووووو ببر با اون یدوووونه 

ان شاالله جنستون هم جور بشه هم دختر هم پسر  فقط بیا و بگو بعدا 😊😊🤗🤗

چشم حتما میگم 

ولی کم کم دارم میترسم فک کنم خیلی سخت میشه بارداریم نه؟😮

چشم چشم چند روز دیگه میگم  شادیمو تبدیل میکنه به حسرت اگه بگم😂 نمیذاره برم دانشگاه و بیمارست ...

خخخ هالا چه داروی میخوردی ؟؟

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
بسلامتی شادی بغلشون بگیری اما خیلی حواستم باشه چون سه قلو جز بارداری پرخطر حساب میشه هم مادر هم بچ ...

خیلی ممنوووووونم از شما از تبریکتون از راهنماییتون از وقتی که گذاشتین 

چشم چشم حتما

همه ی اینارووووو براتون آرزو میکنم همراه با شاااادی

چرا به شوهرت نگفتی؟ خیلی برام عجیبه

تعجبتون کاملا طبیعیه چون نخوندین توضیحاتو 

الان میگم من با همسرم با هم میریم دانشگاه و بیمارستان 

تا یه ماه دیگه خیلییی درس و امتحان و پروژه و اینا داریم که من خیلی زحمت کشیدم اگه نرم تمونش به هدر میره و اگه همسرم بفهمه نمیذاره برم خودش تنهایی میره به همین دلیل نگفتم

خانما هی نگید بچه سه قلو دوقلو میخوام.بخدامن یکی دارم ازپس هزینه هاش برنمیام۴ساله ش.میگه اسکوتر،لب ت ...

کاربرا نخوردنت عزیزم منو دو لپی قورت دادن

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده