2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85506 بازدید | 2049 پست

ووووووووووویییییییی 

خیلییی ذوووووووق کردم وااای استارتر میشه لینکشو بزارم 

شاید بعضی ها هم مثل من خوشحال شن؟

بزارم ؟

از این کاربری دو نفر استفاده میکنند   من و دوستم نازی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستشو بخواین ما دانشجوی پزشکی هستیم هی بیمارستان دانشگاه برای همین به فکر بچه نبودیم ولی این اواخر ...

الهی عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی من ۱۸ سال ازدواج ردم دختر ۱۵ و۷ وپسر ۲ ساله الان هم ناخواسته باردارم دوقلو  برام دعا کن گلم 😑تقدیم به تو 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

الهی عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی من ۱۸ سال ازدواج ردم دختر ۱۵ و۷ وپسر ۲ ساله الان هم ناخواسته ...

خوش بحالت

من همیشه دوست داشتم بچه زیاد داشته باشم 

الان فقط یه پسر سه ساله دارم 

سی سالمه شوهرمم میگه بچه نمیخام دیگه همین یکی بسه

خوش بحالت من همیشه دوست داشتم بچه زیاد داشته باشم  الان فقط یه پسر سه ساله دارم  سی سال ...

اخه ۵تا بچه زیاد نیست ۱۹ هفته ام دیر متوجه شدم با قرص اورژانسی وقتی وقتی یه ماهم بود یه ویروس بود که همه گرفته بودن منو شوهرم و دختر تهوع داشتیم  دوبار رفتم دکتر یه بار بهم سرم وصل کرد ۱۶ هفته بودم که رفتم ازمایش

اخه ۵تا بچه زیاد نیست ۱۹ هفته ام دیر متوجه شدم با قرص اورژانسی وقتی وقتی یه ماهم بود یه ویروس بود که ...

نه گلم چرا زیاد باشه 

به این فکر کن بچه هات بزرگ میشن خواهر برادر دارن 

الان اکثر بچه ها یا یکی ان یا دوتا و در اینده حسابی تنهان

خدا حفظشون کنه واست

مبارک باشه انشالله ک سالم و صالح باشن و قدمشون واستون خیر باشه واسه منم دعا کن ک دیگه تو سال جدید مامان بشم ۳ساله ک منتظرم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
ووووووووووویییییییی  خیلییی ذوووووووق کردم وااای استارتر میشه لینکشو بزارم  شاید بعضی ها ...

عزیززززززم 

باشه بزار😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن