2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85506 بازدید | 2049 پست
وااای شک کرده  من که گوشی نمیگیرم دستم میگه چی شده امروز گرفتی دستت خیلی هم که خوشحالی بگو ببی ...

ای جونم😂میگم میترسم بهدا ناراحت نشه بگه چرا نگفتی

رفتار من به شخصیت خودت بستگی داره .پس خوب باش.
بهههه مبارکههه ولی حتما هرچه زودتر به همسرت بگو من دخترخالم سه ماهه باردار بود شوهرش نمیدونست ترسوند ...

عههه بیچاره 

چشم میگم بزار یه ماه بگذره اون موقع نمیذاره برم دانشگاه و بیمارستان 

خودش تنهایی میره😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه بیچاره  چشم میگم بزار یه ماه بگذره اون موقع نمیذاره برم دانشگاه و بیمارستان  خودش ت ...

انشالله برات بهترین ها رقم بخوره.راستی شخصیتتو دوست دارم.برای منم دعا کن این ماه دارو مصرف میکنم باردار بشم.

عههه بیچاره  چشم میگم بزار یه ماه بگذره اون موقع نمیذاره برم دانشگاه و بیمارستان  خودش ت ...

یک مااااه😦 من دخترخالم طفلکی بعد چند سال حامله شده بود 

بفهمه بجاش هواتو بیشتر داره اصلا بنظرم خانوما تا میتونن باید ازین دوران استفاده کنن که حرفشون خریدار داره😄😄

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟🤗
نه اخلاقشو میدونم از این دیووه بازیا دوست داره عین خودم😂

ای جون خدا حفظتون کنه عزیزم.پس خیالم راحت شد.خواستم بگم اگه اخلاقشو میدونی  که ناراحت نمیشه قایم کن که دیدم خودت گفتی😆

انشالله برات بهترین ها رقم بخوره.راستی شخصیتتو دوست دارم.برای منم دعا کن این ماه دارو مصرف میکنم بار ...

حتما حتمااااا اگر لایق باشم

چیه شخصیتمو دوست داشتین ؟؟دوست دارم بدونم

نه اخلاقشو میدونم از این دیووه بازیا دوست داره عین خودم😂

الانم من مادربزرگ بهت میگم ننه  بگیر بخواب اون گوشیتم خاموش کن .جوجه ها اذیت نشن.خیر ببینی نن جون

ای جون خدا حفظتون کنه عزیزم.پس خیالم راحت شد.خواستم بگم اگه اخلاقشو میدونی  که ناراحت نمیشه قای ...

فکر میکنم اگه بگم میگه خب میدونستم دیگه خودم به خدا گفتم یعنی من ضااااایع میشم

حتما حتمااااا اگر لایق باشم چیه شخصیتمو دوست داشتین ؟؟دوست دارم بدونم

اینکه حس کردم با حوصله ای.شادی روحیه داری.جواب همه رو با متانت دادی.اونجا که گفته بودن نزن تو ذوقش گفتی نه عیل نداره.کلا همینا😍

الانم من مادربزرگ بهت میگم ننه  بگیر بخواب اون گوشیتم خاموش کن .جوجه ها اذیت نشن.خیر ببینی نن ج ...

چشم بزار بکم از ذوقم تموم شه 

چون دیدی یهو از دهنم در رفت

خیلییییی ممنونم خوشحالیم چند برابر شد از خوشحالیتون نه عزیزم نه ارث داریم  و نه داروی خاصی مصر ...

خیلی خیلی خوشحالم برات عشقم براتون ارزوی دل خوش و تن سالم دارم مراقب نی نی های خوشگلت باش امیدوارم خدا بمنم بده از این وروجکا😍

چند وقت بود اقدام میکردین و چندسالته؟

تو یکی از پستات نوشته بودی اسید فولیک مصرف میکردی،مصرفت چندماه قبل حاملگی بود و روزی چندتا؟؟؟

چشم بزار بکم از ذوقم تموم شه  چون دیدی یهو از دهنم در رفت

مبارکه

یه سریال جدید خارجی و خیلی جذاب هست .

به اسم this is us😊😊😊😊😊

از نماوا دانلود کن ببین

درباره 3 قلو داشتنه.

خیلی خیلی قشنگه.

تا الان فکر کنم 6 قسمتش اومده.حتما ببین.مخصوصا شما😆

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد