بالاخره منم عضو شدم هوراااا (خاموش میخوندم)
نگه داشته بودم وقتی باردار شدم عضو سایت شم ولی هی یادم میره
من تو هفته ۷ و ۵ روز هستم
همون که عدد بتام خییییلی بالا بود حدود۱۵۰۰۰ بود دکتر گفت احتمالا دوقلو باشه وااای
امروز که رفتم سونوی قلب گفت من که ۳ تا ضربان میبینم ولی گفت احتمالا یه بار دیگه هفته ی ده بیای اولین سونوگرافیت کاملا معلوم میشه
وااای دل تو دلم نیست نمیدونم چطوری به همسرم بگم اون اصلا نمیدونه باردارم چه برسه به ۳ تا
میشه شما پیشنهاد بدین چطوری بگم غش نکنه😂😂😂😂وای حتما بگین ها من نمیدونم فعلا قصد ندارم بگم
یادمه چند شب پیش اومد گفت نفس دوست داری اگه بچه دار شدیم چی باشه که منم گفتم دوتاشو دوست دارم مهم نیست فقط سالم باشه که اونم همینو گفت بعدش گفت به خدا میگیم دوتاشو یه جا بده منم گفتم چشم حتما سفارش میدم😂
و اینکه همیشه وقتی نی نی سایت میام برای همه منتظرا و اقدامی ها دعا کردم و خواهم کرد
فقط اگر حرف منو قابل بدونن تاکید میکنم اگر قابل بدونن اصلا نگران نباشین استرس نداشته باشین خانما آرامش خیلی مهمه من خودم یه زمانی اصلا به آرامشم اهمیت نمیدادم ولی خیییلی مهمه خیلی چیز ها با آرامش داشتن حل میشه
به حرف دیگران زیاد حساسیت نشون ندین اصلا براتون مهم( نباشه سعی کنین میتونیین) باور کنین
من میخوام از این به بعد هر شب برای منتظرا و یه نفر گفته بود مریضه صلوات بفرستم اگر لایق باشم ایشالله😍
من دودل بودم از زدن این تاپیک ولی چون فقط خودم میدونم و دوستم نتونستم نگه دارم این شوقمو
فقط توروخدا با دیدن این تاپیک از خدا گله نکنین که چرا اون سه تا داره ما نداریم من نمیخوام دل کسیرو خون کنم حتی حافظ این سه تا کوچولو هم خداست
فقط به خدا توکل کنین