2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85504 بازدید | 2049 پست
عزیرم مبارک باشه.لایکم کن .بیام ببینم برخورد شوهرت چجوریه .من بیشتر از شنا ذوق زده ام    

بله میبینم خیلی ذوق دارین

چشم عزیزم ولی یه ماه دیگه میگم 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
واقعا همینو بگو بهش  بگو دید خیلی خوبیم یدونم جایزه فرستاد برامون خیلی ذوق کردم برات  چ ...

خیلی ممنونم عزیزم ولی یه ماه دیگه میگم ایشالله چون ما با هم میریم دانشگاه و بیمارستان اگه بفهمه نمیذاره

من ۲۶ سالمه ۴ ساله عروسی کردیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای میدونین چیه منو همسرم با هم میریم دانشگاه میریم بیمارستان اون وقت نمیزاره برم 😶 اصلا فکر این ...

چراا؟ باید مواظب خودت باشی دیگه از الان

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

چراا؟ باید مواظب خودت باشی دیگه از الان

تا یک ماه یه پروژه داریم حتماااا باید باشم سر اون موضوع به خاطر همون 

ایشالله اتفاقی نمیفته

چه ویتامین و مکملهایی برا اقدام مصرف کردین؟ من می خوام اقدام کنم ولی نمدونم چیا باید بخورم

عزیزم حتما یه سر برین مرکز بهداشت و سلامت محلتون هم پرونده باز میکنن هم همه چیو براتون توضیح میدن😍

ایشالله به سلامتی 

تا یک ماه یه پروژه داریم حتماااا باید باشم سر اون موضوع به خاطر همون  ایشالله اتفاقی نمیفته

انشالله

اما ب شوهرت بگو

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

وایییی ننه خیلی خوشحال شدممممممم خیلی خیلی خیلیییییییییییی  مبارک باشه توروخدا ب شوهرت گفتی بی ...

عزیزززززم 

آخه باید تحمل کنم برای دانشگاه برای بیمارستان وگرنه خودم دل تو دلم نیست

اونم زیاد به علائمم گیر نمیده چون مشغول درسیم و اینا وگرنه باید میفهمید خودش

واااای مبارک

توروخدا زودتر بهش بگو ی ماه دیگه چیه میدونی از تک تک این روزا میتونید لذت ببرید درس و کار و دانشگاه همش هسش ولی این زمان فقط ی بار بعد نمیگی اگه زبونم لال ی سرما بخوری چقدر ازت دلگیر میشه ک چرا نگفتی مواظبت باشم حتمممما بگو ازش دریغ نکن این حس خوبو همونقدر ک توالان خوشحالی اونم خوشحال میشه

اییییی جانممممم مبارککککککگ باشهههههه

پ دیگهههه مامان سه تا فندق کوچولو شدی

خیلی به خودت برس شرایط تو یکم سخت تره

استراحت داشته باش به تغدیه ات خوب برس

ویزیتای دکترتم سر وقت برو که رشد بچه ها مرتبط کنترل شه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
واااای مبارک توروخدا زودتر بهش بگو ی ماه دیگه چیه میدونی از تک تک این روزا میتونید لذت ببرید درس و ...

خیلی ممنونمممممم 😍😍😍😍

باور کنین برای گفتنش دل تو دلم نیست

ولی تا یک ماه باید بالاسر یه پروژه ای باشیم من میدونم اگه بفهمه نمیذاره بعد اونوقت من فکرم همش درگیر اون پروژه میشه 

الان که خداروشکر خوبم ایشالله اتفاقی نیفته 😍

اییییی جانممممم مبارککککککگ باشهههههه پ دیگهههه مامان سه تا فندق کوچولو شدی خیلی به خودت برس شرایط ...

خیلی ممنونم از راهنماییتووون چشم حتما