2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85505 بازدید | 2049 پست
😍😍😂😂نگران نباشین من خیلی خوشحالم 

من خودم باغر حامله شدم هیچی نداشتیم به محض دنیااومدن بچم خدابرکت ریخت سرمون الهی من دورش بگردم هدیه ی خدارو😍🌹

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹
عزیزم منم ژنشو ندارم طبیعی شده اصلا داروی خاصی مصرف نکردم برای دوستان توضیح دادم  ایشالله که ...

واااای امیدوارم کردی بخدا ۲قلومیخوام یه دختر یه پسر 😍😍😍😍دعام کن تورو خدا من عاشق دخترم شوهرم عاشق پسر بخاطر همون دوس دارم ۲قلو بشه دل جفتمون شاد بشه

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم. انشاالله سلامت به دنیا بیان و در کنار هم سالهای سال شاد و سلامت باشین. خیلی حال کردم ب ...

خوشحالیم چند برابر شد وقتی فهمیدم لبخند به لبتون اومده 😍😍ایشالله

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

وایییی ننه خیلی خوشحال شدممممممم خیلی خیلی خیلیییییییییییی 

مبارک باشه توروخدا ب شوهرت گفتی بیا تاپیک بزن بگو چیکار کرد توضیح بده😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😛😍😛😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘

واااای امیدوارم کردی بخدا ۲قلومیخوام یه دختر یه پسر 😍😍😍😍دعام کن تورو خدا من عاشق دخترم شوهرم عاش ...

ای جااان ایشالله حتما حتما اگه لایق باشم 

شوهرم گفت کاش دوتاش به جا بیان منم گفتم چشم سفارش میدم یکی از دوستان گفت بگو خدا اشانتیون هم داده اونقدررر خندیدم 

ایشالله که هر چی صلاحه

وایییی ننه خیلی خوشحال شدممممممم خیلی خیلی خیلیییییییییییی  مبارک باشه توروخدا ب شوهرت گفتی بی ...

حتماااااا ولی یه ماه دیگه میگم ایشالله اون اصلا نمیدونه باردارم😂😂

ما با هم میریم دانشگاه و بیمارستان  اگه بفهمه نمیذاره😁

حتماااااا ولی یه ماه دیگه میگم ایشالله اون اصلا نمیدونه باردارم😂😂 ما با هم میریم دانشگاه و بیمارس ...

یک ماه دیگ؟؟؟؟ میتونی تحمل کنی؟ بخدا خیلی خوشحال شدم برات

کاش پیشتون بودم اون لحظه😍😍😍😍😂😂😂😂😂😂😂😂

ای جااان مبارکهههه😍😍 یادت نره حتما ی جوری از واکنشش فیلم بگیر نگه دار خاطره بشه😍

خوب شد گفتین چشم حتما یه ماه دیگه ایشالله میگم

ای جااان ایشالله حتما حتما اگه لایق باشم  شوهرم گفت کاش دوتاش به جا بیان منم گفتم چشم سفارش می ...

واقعا همینو بگو بهش 

بگو دید خیلی خوبیم یدونم جایزه فرستاد برامون

خیلی ذوق کردم برات 

چند سالته 

چند ساله که عروسی کردی

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد...