زهراییییییییی77 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 538 عنوان شده عاشق بشین بعد.... 231 بازدید | 18 پست اصلااااااااااا بدیاشو نبینین؟؟ میدونین کارش بده ها ولی بگید ولش کن 1398/11/12 | 17:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dellbaar عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 4396 اره زنشمشدمتازه اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
vivina عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 153 اره ادم انگار کور میشه ولی بعدا واقعا میفهمه رفته پاچش 😑 یاد بگیرید "هم خوب حرف بزنید "و" هم حرفِ خوب بزنید"شناسنامه شما کلامِ شماست .
kara_sevda عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 57 بله اما نمیدونم اسمش عشقه یا وابستگی ، حس میکنم نباشه نیستم
مریم۷۵ عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 1360 اره من😢😢😢همیشه ادم قوی بودم ولی داره جونم در میره الان مطلقه س فقط همین
vivina عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 153 بله اما نمیدونم اسمش عشقه یا وابستگی ، حس میکنم نباشه نیستم یعنی در ارتباطین و نمیفهمی حوبه یا بد؟ وابستگی هس شک نکن 😑 یاد بگیرید "هم خوب حرف بزنید "و" هم حرفِ خوب بزنید"شناسنامه شما کلامِ شماست .
tifanee عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 4171 عاشق اینجوریه دیگه😁 صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....
kara_sevda عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 57 یعنی در ارتباطین و نمیفهمی حوبه یا بد؟ وابستگی هس شک نکن 😑 میدونم ک دوسش دارم اما حرفای زشتی بهم زده تو بحثامون ب اونا فکر میکنم میخوام غیدشو بزنم اما نمیتونم 😕
vivina عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 153 میدونم ک دوسش دارم اما حرفای زشتی بهم زده تو بحثامون ب اونا فکر میکنم میخوام غیدشو بزنم اما نمیتونم ... کلا سخته فراموش کردن من الان تو کمپم 😕امیدوارم ک بتونم تو هم میتونی ولی باهاش یه حرف بزن شاید نفهمیده اگه بتوافق نرسیدین ولش کن یاد بگیرید "هم خوب حرف بزنید "و" هم حرفِ خوب بزنید"شناسنامه شما کلامِ شماست .
kara_sevda عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 57 کلا سخته فراموش کردن من الان تو کمپم 😕امیدوارم ک بتونم تو هم میتونی ولی باهاش یه حرف بزن شای ... اشتی کردیم دیشب ...میدونم اونم منو دوست داره اما لج کرده اولا من از سر غرور حالشو میگرفتم الان اون ...فعلا از دیشب خوب شدیم تا ببینیم بعدش 😁😂😂😂😂😂کمپ؟
vivina عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 153 اشتی کردیم دیشب ...میدونم اونم منو دوست داره اما لج کرده اولا من از سر غرور حالشو میگرفتم الان اون . ... خخخ خدارو شکر انشلا همیشه خوب باشین کمپ فراموش کردن عشقم ولی واس من خودش نخواست یاد بگیرید "هم خوب حرف بزنید "و" هم حرفِ خوب بزنید"شناسنامه شما کلامِ شماست .
kara_sevda عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 57 خخخ خدارو شکر انشلا همیشه خوب باشین کمپ فراموش کردن عشقم ولی واس من خودش نخواست اینم خله ب قول معروف با دست پس میزنه با پا پیش میکشه اینم شانس مایه 😂😂😂😂😂انشالله یه عشق خوب بیاد سراغت آجی❤💔