2777
2789
عنوان

شهر هوشمند

590 بازدید | 18 پست
خانما من باید یه تحقیقی انجام بدم که جرقه اولیش هنوز تو ذهنم نیومده!!!
می خوام از نظرات شما استفاده کنم
بنظرتون باتوجه به افزایش جمعیت با کمک فناوری اطلاعات چکار میشه کرد که محیط زیست آسیب نبینه ؟؟
هر چی بنظرتون می رسه چه درست و چه غلط و رویایی و دست نیافتنی و ... هر چی هست بگین لطفا. شاید من ایده بگیرم برا مقالم .
دعاتون می کنم دوستای گلم
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
لیونا چیزی به ذهنت نمی رسه ؟ تو همه زمینه ها ...
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طراحی نوعی سنسور که در صورت ایجاد آلودگی توسط کارخانه یا ماشین در اطراف اون آزیر خطر به صدا در بیاد
طراحی نوعی زنگ هشدار وقتی کسی آشغال روی زمین میریزه چون اوجوری آبروش میره و جلوگیری میشه
حفاظت از درختان یا حیوانات در برابر تجاوزات بشر با نصب سنسور روی بدن انها
ساخت مواد قابل بازیافت و ایجاد موادی که در طبیعت تبدیل به گیاه میشوند ( یعنی این جور ظرفارو بسازن بعد در هر شهری یه مکانی رو اختصاص بدن که مردم این جنس زباله ها رو بریزن اونجا و خاک اونجا جوری باشه که سریع این مواد تبدیل به گیاه شن)
اختصاص کارتی مثل کارت ملی و جریمه کردن اشخاص آلاینده
همین :D
Maybe another time, another GALAXY!
ببین اولین چیزی که از کلمه شهر الکترونیک در ذهن من تداعی میشه کنترل هوشمند ترافیک شهری است که در آن چراغ های راهنمایی هماهنگ با دوربین های مداربسته خیابانها ترافیک را پیشبینی می کنند و زمان را محاسبه و به اجرا در می آورند.
ضمنا می توان تجسم کرد که این دوربین های مدار بسته با سیستمی هوشمندانه پیام های ترافیکی را توسط تابلوهای الکترونیکی به اطلاع رانندگان برسانند.
مسئله پارک ها و آبیاری مناطق سبز شهری را نیز می توانی به پروژه بیافزایی که در آن توسط سنسورهای حساس به رطوبت میزان باران دریافتی گیاهان را بسنجی و در طول روز آن ها را به میزان مورد نیاز آبیاری کنی.
امیدوارم تونسته باشم جرقا هایی را در ذهنت روشن کنم.
حراج کردم شدید کیف و کفش چرم زنانه بدو بیا http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942894&PageNumber=1
مرسی مامان آرشاویر
مرسی شوک عزیز
راستی همونطور که مامان آرشاویر هم اشاره کرد، جمع آوری و مدیریت و بازیافت زباله ها و پسماندهای شهر، موضوع خوبی برای طراحی یک سیستم هوشمند می باشد.
حراج کردم شدید کیف و کفش چرم زنانه بدو بیا http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942894&PageNumber=1
بیشتر توضیح می دی شوک؟ ترجیحا سیستمی که الان تقریبا وجود نداره و اگه اونطور بشه توسعه پایدار انجام میشه
ببین من رشته تحصیلیم نرم افزار است و رغبت زیادی به گرایش هوش مصنوعی دارم.
مطالعه زیادی در باره محیط زیست و سیستم های شهری و کنونی ندارم. هر کدام از مواردی را که بدان اشاره کردم و مخصوصا سیستم آبیاری زاییده ذهنی الان من بود. ولی چشم شما هر کدام از موارد را که میفرمایید بیشتر فکر کرده و توضیح بدم.
مرسی گلم . خیلی لطف کردی
مثلا در مورد بازیافت و مدیریت پسماند میتونم تجسم کنم که سطل آشغال هایی در آینده در مناطق نصب خواهند شد که هوشمنانه عمل نمایند. بیشتر توضیح بدم: مثلا هنگام ریختن زباله در آن با آلارم هایی عملیات تفکیک انواع زباله را به فرد یادآور شود و یا تا جایی که بتواند مثلا آهن را تفکیک کند.
و یا حتی مثل این دستگاههای خود پرداز وقتی پر شد، توسط شبکه مخابراتی پیامی را به مرکز شهرداری ارسال نموده و خواستار تخلیه گردد.
میتونم تجسم کنم که ربات هایی در سطح شهر برای جمع آوری آشغالهای این سطل ها با اولویت درخواست و با استفاده از سیستم هوشمند ترافیک شهری مراجعه می نمایند. سطها را خالی می کنند و شستشو می دهند. این یه تیکه اش الان اجرا میشه.
و اما در مرکز مدیریت بازیافت، الان در کشورهای پیشرفته از زباله های خیس که از نظر ما عامل بیماری و نجاست هستند، جهت تولید برق شهری استفاده می شود.
دیگه بازیافت کاغذ و فلز که جای خود دارد.
تو تک تک این مسائل را در ذهنت جدا کن و بعد به سیستم های هوشمند سازی و کمک فناوری اطلاعات در این زمینه ها فکر کن.