2777
2789
عنوان

هدیه شوهرم؛ عکسشو ببینین؟:)

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا هرچی دیدیم یا ماله خیانت بوده یا دعوا این تاپیک مثله یه پسته وسط تخمه ریز میمونه😁

همه مردا خوبن عزیزم اوناهم بالاخره بنده خدا هستن اینجا خیلی از خانوما میگن مثلا شوهرمون فلان کارو کرده ولی کار خودشو نمیگه فقط میگه شوهرم 

همه مردا خوبن عزیزم اوناهم بالاخره بنده خدا هستن اینجا خیلی از خانوما میگن مثلا شوهرمون فلان کارو کر ...

اکنکه صد البته معلومه همه مردا بد نیستن یکیش خدارو شکر شوهره خودم ولی من تو سایتو گفتم اکثره تاپیکا یا دعواست یا خیانت

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
چشم خواهر .. راست میگی من نباید انقد اذیتش کنم .. کلی گریه کردم که چرا اونجوری نیگام کردی .. اونم خی ...

ماشاءالله خودت هم با درک و کمالات هستی بعد از فرستادن پیام پشیمون شدم گفتم الان جبهه می گیری . ان شاءالله در کنار هم پیر شید با آرزوی خوشبختی برای شما 

ماشاءالله خودت هم با درک و کمالات هستی بعد از فرستادن پیام پشیمون شدم گفتم الان جبهه می گیری . ان شا ...

وای عزیزم .. خیلی ماهی که .. چرا اخه جبهه بگیرم ، داری راهنماییم میکنی که زن بهتری باشم  تا زندگیمون بعتر باشه:) میبوسمت طلااا ♡♡♡ 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
اکنکه صد البته معلومه همه مردا بد نیستن یکیش خدارو شکر شوهره خودم ولی من تو سایتو گفتم اکثره تاپیکا ...

والا چی بگم  خواهر .. ان شاءالله که مشکلات همه حل بشه .. همه ی زندگی ها هم روزای شاد دارن هم روزای تلخ .. ما باید فقط روی خوبی ها تمرکز کنیم ♡ 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
والا چی بگم  خواهر .. ان شاءالله که مشکلات همه حل بشه .. همه ی زندگی ها هم روزای شاد دارن هم رو ...

❤❤❤❤❤💓💓💓

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
واقعا  منم خیلی حالم خوب شد دیدمش  چ تشبیه با مزه ای 😂😆

😁😁😁😁😁😁😁😁

مااینیم دیه

وای خیلی خوشگله عشقم

من میمیرم واسه هدیه های یهویی مثل گل....

چقدر خوشگل از دلت درآورده بدون اینکه بذاره دعواتون طولانی بشه...

عشقتون پایدار خوشگل خانم  

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،