2777
2789
عنوان

مهم برای همه

393 بازدید | 50 پست

یه مطلبی در مورد ویروس کرونا میزارم براتون حتما بخونیدش،ممکنه این تاپیکتو بترکونن ولی باز هم شب میزارم تا همه مطلع بشن 

اصلا جای نگرانی وجود نداره فقط کافیه به مواردی که گفتم عمل کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

📢به گزارش منابع خبری تاکنون 13 مورد اشخاص مبتلا به نوع جدید ویروس کرونا در کشور تایید شده ولی بر اساس دستور شورای عالی امنیت ملی این خبر فعلا باید از مردم پنهان شود.📢گویا نظام در راستای برنامه هایی که برای تظاهرات حکومتی 22 بهمن در نظر دارد برگزار کند،میخواهد خبر ورود ویروس کرونا به ایران را تا آنجا که میتوانند از مردم پنهان کند و اهمیتی هم به فاجعه ای که این پنهان کاری در بر خواهد داشت نمی دهد.جهت پیشگیری لطفا به موارد زیر توجه کنید:🔴گلوی خود را مرطوب نگه دارید،اجازه ندهید گلوی شما خشک شود،بنابراین عطش خود را حفظ نکنید،زیرا هنگامی که غشای گلوی شما خشک شود ویروس در طی ۱۰ دقیقه به بدن شما حمله میکند.🔴با توجه به سن آب گرم 50 الی 80 سی‌سی بنوشید،برای کودکان نیز 30 الی 50 سی‌سی. 🔴دستان خود را بدون شست‌و‌شو به چشم،بینی،دهان،گوش نزنید.🔴برای شستن دست های خود حتما از آب صابون یا مایع دستشویی استفاده کنید.🔴 چندین مرتبه در طول روز به مدت 20 ثانیه دست های خود را بشویید.🔴به حیوانات خیابانی اصلا دست نزنید اگر واجب بود حتما با دستکش اینکار را انجام دهید،بعد از دست زدن به حیوانات خانگی دست های خود را بشویید.🔴حتما از ماسک استفاده کنید،توجه کنید ماسک های بدون فی.لتر یکبار مصرف میباشند.🔴برای سرفه کردن و عطسه کردن از دستمال کاغذی و اگر نبود از آرنج‌ و ساعد خود برای اینکار استفاده کنید. 🔴این ویروس در دستگاه گوارش گسترش میابد‌.هرچه میزان پی‌اچ بدن اسیدی تر باشد سرعت رشد ویروس بیشتر است.اما بدن قلیایی سیستم ایمنی را تقویت میکند.چگونه بدن را قلیایی کنیم؟با استفاده روزانه از مواد غذایی زیر:1:مرکبات و میوه های حاوی ویتامینC مثل:پرتقال،نارنگی و...2:سبزیجات 3:سیاهدانه 4:زنجبیل 5:زردچوبه 6:سیر و پیاز🔴دستمال کاغذی و ماسک استفاده شده را درون سطل زباله در دار قرار دهید.🔴مقداری ویکس را درون بطری آب معدنی به همراه مقداری آب ولرم ریخته و تکان دهید.در مکان های عمومی هر یک ساعت یکبار در بطری را باز کرده و آن را بو کنید.🔴 ویکس حاوی مقداری کافور میباشد،کافور از جمله موادی است که داری طبع فوق‌ العاده سرد میباشد.ویروس ها و میکروب ها هوازی هستند و طبع سرد برای آنها کشنده است برای بدن راهکار بالا و برای منزل خود از بخور ویکس استفاده کنید ویکس را داخل مقداری آب گرم ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید اجازه دهید این بو در کل محیط پخش شود.🔴همچنین دود کردن اسپند نیز موثر میباشد.🔴خانم ها 2 بار در هفته و آقایان 1 بار در هفته از قرص آهن استفاده کنند.چون قرص آهن به گلبول های قرمز و تنظیم گلبول های سفید کمک میکند،گلبول های سفید مدافع بدن هستند.🔴طبق اظهارات نیل فرگوسن، استاد زیست شناسی ریاضی در امپریال کالج لندن، میزان مرگ و میر ویروس کرونا، کمتر از SARS و MERS است.پس زیاد نگران نباشید.🟢راهکار های بالا،راهکارهای علمی و سنتی هستند و همه از منابع موثق تهیه شده است‌‌.لطفا جدی بگیرید این موارد رو و برای بقیه هم بفرستید.

جون تو فقط مطلب پزشکی بگو

تو هم فقط از تیکه های من استفاده کن 😁😁😁😁😁😁

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤