2777
2789
عنوان

مهم برای همه

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

📢به گزارش منابع خبری تاکنون 13 مورد اشخاص مبتلا به نوع جدید ویروس کرونا در کشور تایید شده ولی بر اس ...

الان چه ربطی داشت به 22 بهمن

بنظرت نامحسوس نمی گی که راهپیمایی نرید

اگه تایپیکت جنبه ی اطلاع رسانی پزشکی داشت پس چرا راجب حکومت و راهپیمایی هم نوشتی دوست عزیز

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،
آره تو تقلید میکنی نه من😝😝😝

من مثه سایه پشتتما😉😉

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
الان چه ربطی داشت به 22 بهمن بنظرت نامحسوس نمی گی که راهپیمایی نرید اگه تایپیکت جنبه ی اطلاع رسانی ...

نه عزیزدلم من اصلا همچین قصدی ندارم،جهت آگاه کردنتون گفتم

من دخالت نمیکنم تو زندگی بقیه هرکسی هرجا دلش خواست بره من از روی انسانیت اینارو گفتم تا شماهام بدونید و پیشگیری کنید

الان چه ربطی داشت به 22 بهمن بنظرت نامحسوس نمی گی که راهپیمایی نرید اگه تایپیکت جنبه ی اطلاع رسانی ...

عزیزم شما هر جا دوست داری برو🙄🙄

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر