2777
2789
عنوان

کمکم کنید.خسته ام....‌‌.‌‌‌‌‌...

186 بازدید | 22 پست

سلام  دوستان.شوهرم خیلی زحمت میکشه .هیچ وقت دستمون جلو نمیشه ک حداقل ماهی صد تومن داشته باشیم.بچه کوچک دارم نمیتونم خودم کار کنم.خسته شدم از این سختی ها..چکار کنم به نظر شما...؟؟؟؟

صبوری  کن خواهرم

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا شرایطشون همینه توکل بر خدا درست میشه ان شاالله

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من خیاطی بلدم واسه خودم انجام میدم الان همه لباسامو واسه عید خودم میدوزم از دوخت و دوز گرفته تا تزئینش رو خودم انجام میدم هم به صرفه تره هم اعتماد به نفسم خییلی بالا میره

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

پته میدوزم چشم دیگه ندارم.

به جای این که وقتتو اینجا هدر بدی شبی دوساعت وقت بزار با کمک اینترنت خیاطی یاد بگیر،من بیشتر چیزارو اینترنتی یاد گرفتم....

عزیزانی که میگن توکلت به خدا باشه صبور باش، دوستان شما خوابین یا بیدار؟ صبوری برای وقتیه که تو بدونی قراره تو آینده شرایطت بهتر بشه ، صبوری کردنو ایشالا ماشالا هیچکاریو پیش نمیبره همونطور که تا الان کسی با این طرز فکرا پیشرفتی نکرده... خدا هم بیکار نیست هی تو بگی ایشالا اونم دو دستی تقدیمت کنه  دم به دیقه... بنایراین باید بشینی از نعمت عقلت استفاده کنی دودوتا چارتا کنی ببینی چی میتونه یه ذره هم شده وضعو بهتر کنه... باید خودت زندگیتو بسازی حالا به هر شکلی ... باور کنید خدا مسئول زندگی ما نیست