2777
2789
عنوان

کمکم کنید.خسته ام....‌‌.‌‌‌‌‌...

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزانی که میگن توکلت به خدا باشه صبور باش، دوستان شما خوابین یا بیدار؟ صبوری برای وقتیه که تو بدونی ...

حالا ماهم نگفتیم که دست رو دست بذار اون حرفا صرفا یه جور دلداری بود دقت کنی من خودم بعدش بهش پیشنهادی دادم که به کارش بیاد ،اتفاقا این جور که شما هم میگی نیست اگه فقط توکل داشته باشی و کاری نکنی ،زندگی پیش نمیره یا بلعکس اگه به هر دری بزنی ولی توکل نداشته باشی بازم یه جای کار میلنگه،این دو مکمل هم هستن....

البته ربط پیدا میکنه به میزان اعتقادات فرد.

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من مشکلم ک لباس خودم نیس.تا یاد بگیرمکلی پارچه میخوام...

عزیزم پارچه کیلویی یا ارزون تو بازار زیاده 

خانواده ها کمکتون نیستن؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

حالا ماهم نگفتیم که دست رو دست بذار اون حرفا صرفا یه جور دلداری بود دقت کنی من خودم بعدش بهش پیشنهاد ...

درسته ، توکل از نظر من یعنی به خودت باور داشته باشی و بدونی که تو هر توانایی که لازم داریو خدا بهت داده پس وظیفه داری که به بهترین نحو ازشون استفاده کنی 

ن اصلا حتی در حد یه نون

عزیزم 

سوره یاسین قلب قرآن هست با اعتقاد و باور قلبی بخون تو خونه حتی حتی شده روزی چند ایه بعد معجزه اش رو میبینی برای رزق و روزی خیلی خوبه 

اگه بتونی سوره واقعه رو هم هر شب بخونی که عالیه