2777
2789
عنوان

همسر زود رنج و عصبی

594 بازدید | 41 پست

خدای مهربون بعد از دو تا سقط و دو تا آی یو آی ناموفق معجزشو بهمون نشون داد و به لطف و کرمش باردارم.به خاطر اینکه باید استراحت کنم خونه مامانم هستم و همسرم چند روز یه بار میاد پیشم. ولی الان از هفته پیش به خاطر یه سوءتفاهم رفته و نمیاد. تا چند روز باهام قهر بود حرفای ناپسندی در مورد خودمو خانوادم پیامک میداد و منم هرروز سعی میکردم آرومش کنم و ازش عذرخواهی میکردم و اونم ففط گفت بخشیدمت. ولی باهام سرسنگینه و بی محلی میکنه. کلا از اول هروقت عصبی میشه به خودمو خانوادم توهین میکنه و منم برای اینکه از عصبانیت و فریادش میترسم همیشه سکوت میکنم. یادم نمیاد تا حالا من باهاش قهر کرده باشم چون اصلا طاقت این چیزا رو ندارم.

لطفا راهنماییم کنید دوستان

ببخشید که طولانی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی محلش گذاشتی پررو شده ،محلش نده دعوا هم نکن برات بده زندگیتو بکن خودش میاد برات گلم میخره تازه

باور کن گلم نخرید اشکالی نداره، خودش میدونه من چقدر دوسش دارمو واصلا طاقت بی محلی هاشو ندارم. فقط بیاد و مثل همیشه باشه

عزیزم الهی ک فرزندت ب سلامتی ب دنیابیاد شایدناراحتیش دوری ازتوعه وبهانه گیرشده سعی کن باپیام وتماس ت ...

ممنونم ان شاءالله. همین کارو میکنم ولی فعلا نتیجه ای نگرفتم. همیشه فکر میکردم وقتی باردار بشم خیلی هوامو داره

مردامثل بچه هان تشنه محبتن هیچم پررونمیشنیکم زمان میبره ولی میشه😉  دیگ فکرکن هرروزبره خونه وببینه نیستی ورابطه ایم نباشه یکم براشون سخت میشه میدونم شماام الان نیازداری همراهیت کنه شمابره ایشون کم نذاران شاالله همسرتونم جبران میکنه

مردامثل بچه هان تشنه محبتن هیچم پررونمیشنیکم زمان میبره ولی میشه😉  دیگ فکرکن هرروزبره خونه وبب ...

ممنونم از راهنماییت دوست عزیز، ان شاءالله که مشکل همه به زودی حل بشه