2777
2789
عنوان

تمام بدنم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 49 پست
نه توروخدا عوض کن حالم بهم میخوره از قیافش اخه این چیه که گذاشتی

خوب بزار یه عکس دیگه پیدا کنم اول اونوقت عوضش کنم😅

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازون موقع تو بقلم گرفتمش...داره میخوابه منم بالا سرش😭😭😭 واقعا هنگم باید چیکار کنم بااین حرفا و کا ...

الهی دلم برا بچت سوخت ببین اصلا باهاش حرف نزن بی محلش کن خودش پشیمون میشه میاد حرف میزنه اونوقت باهاش حرف بزن جدی 

نه ولی شاید خیلی وقت پیش.. دوسال پیش آخرین بار بود مشکل اعصاب که داره دکتر دارو داد هیچوقت نخورد مش ...

شوهر بیشور منم بی اعصابه مشاوره عم نمیاد تا ی چی میگی سریع قاطی میکنه همین امشب کم مونده بود منو بزنه اومدم اتاق خواب درو قفل کردم 

بخاطر نی نی تو دلم ازت ممنونم خدا جونم 😍😍😍خدایا خودت مواظبش باش🙂🤗...لطفا برای سلامتی خودمو و نی نی تو دلم ی صلوات بفرستین😍😍😍😍
گفتم کاش بابات که میشه داییش باهاش حرف میزد نه تو گف مگه یادت نیس با تو یبار حرف زد گف جاک ش  م ...

دختر عمش داره طلاق میگیره به این چه مربوطه خودشو نخود ژش کرده بعدشم غلط کرده بخاطر اون دست روت بلند میکنه. اصلا سکوت نکن نزار فکر کنه تو سری خوری، بگرو میزاشتی تو اتاق خواب با لگد میزنی وسط چیزش تا از درد صدبار بگه گه خوردم، تو هم بزنش. 

چطوری کتک خوردنو تحمل میکنید واقعا؟چطوری با کسی که دست روتون بلند میکنه زندگی رو ادامه میدین؟

منم تو دوران مجردی خیلی مثل شماها نظرم بود وواقعا لجم میگرفت اززنایی که کتکو تحمل میکنن و دم نمیزنن ولی زمونه مجبور میکنه آدم تغییر کنه چون چاره ای نداره

😔😥

😦😦😦

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت
خوب بزار یه عکس دیگه پیدا کنم اول اونوقت عوضش کنم😅

باشه ولی جایی دیدمت عکست عوض شده باشه 

ازمن گفتن😳😊

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت
منم تو دوران مجردی خیلی مثل شماها نظرم بود وواقعا لجم میگرفت اززنایی که کتکو تحمل میکنن و دم نمیزنن ...

منم متاهلم ولی وقتی میبینم شوهرم چجوری پشت خواهراشو میگره و کسی حق نداره هیچی بهشون بگه حتی شوهراشون پس منم اجازه نمیدم به هیچ وجه بهم تعرض جسمی کنه و جز خط قرمزامه

اسم تو رو پیشونیه من نوشته شده💓
نه ولی شاید خیلی وقت پیش.. دوسال پیش آخرین بار بود مشکل اعصاب که داره دکتر دارو داد هیچوقت نخورد مش ...

رو چ حسابی پاش وایسادی؟؟

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
انقد یهویی وحشی شد که چیزی بذهنم نرسید

آخی عزیزم😣بخدا مردا همه روانی هستن ما زنا همیشه مورد ظلم واقع میشیم....

باهاش قهر کن اصلا یه مدت باهاش صحبت نکن بزار به اشتباه بودن کارش پی ببره بزار پشیمون بشه بعد خودش بیاد سراغت.  

بار اولشه میزنتت یا قبلا هم دست روت بلند کرده؟