شوهرم از دختر عمش میگفت که چقد الکی داره زندگیشو خراب میکنه و جدا میشه کلی باهاش رفته بود دعوا. اومد خونه دق ودلیه اونو سر من خالی کرد با بچه تو بقلم انقد کتکم زد😭 حالماصلا خوب نیس
گفتم کاش بابات که میشه داییش باهاش حرف میزد نه تو گف مگه یادت نیس با تو یبار حرف زد گف جاک ش م ...
دختر عمش داره طلاق میگیره به این چه مربوطه خودشو نخود ژش کرده بعدشم غلط کرده بخاطر اون دست روت بلند میکنه. اصلا سکوت نکن نزار فکر کنه تو سری خوری، بگرو میزاشتی تو اتاق خواب با لگد میزنی وسط چیزش تا از درد صدبار بگه گه خوردم، تو هم بزنش.
چطوری کتک خوردنو تحمل میکنید واقعا؟چطوری با کسی که دست روتون بلند میکنه زندگی رو ادامه میدین؟
منم تو دوران مجردی خیلی مثل شماها نظرم بود وواقعا لجم میگرفت اززنایی که کتکو تحمل میکنن و دم نمیزنن ولی زمونه مجبور میکنه آدم تغییر کنه چون چاره ای نداره
تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀 حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت
خوب بزار یه عکس دیگه پیدا کنم اول اونوقت عوضش کنم😅
باشه ولی جایی دیدمت عکست عوض شده باشه
ازمن گفتن😳😊
تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀 حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت
منم تو دوران مجردی خیلی مثل شماها نظرم بود وواقعا لجم میگرفت اززنایی که کتکو تحمل میکنن و دم نمیزنن ...
منم متاهلم ولی وقتی میبینم شوهرم چجوری پشت خواهراشو میگره و کسی حق نداره هیچی بهشون بگه حتی شوهراشون پس منم اجازه نمیدم به هیچ وجه بهم تعرض جسمی کنه و جز خط قرمزامه