2777
2789
عنوان

دل نوشته من برای فرشته ی مو فرفری

132 بازدید | 10 پست

فرشته ی مو فرفریه عزیز  هیچ وقت فرصت دختر بودن نداشتم بچگی من تو دعواهای پدر ومادرم گذشت تو دلواپسی برای خواهر کوچکم تو بغض های شبونه تو زیرزمین برای ازدواج اجباری تو تعصبات بی خود برای حرف زدن با پسرای فامیل  من تو نوجوونی یه دختر افسرده با باقی مانده باتری 3درصد بودم من هیچ وقت دوست نداشتم دختر داشته باشم ولی اینو هیچ کس نمی دونست وقتی تو رو خدا بعد دارو درمونو و بعد از داداش بهم داد گفتم باید خدا یه سبزه مو فرفری با چشای درشتش رو بهم بده همه خندیدن ولی تو یه موفرفریه سبزه با چشای درشت بودی هیچ وقت تو این 5 سال نخواستم تو چشات نگاه کنم چون ازاین که بلد نبودم مامان یه دختر باشم خجالت میکشیدم وقتی داداش یه هفته سخت مریض بود گفتم خوب شو مرد کارات رو زمینه ولی وقتی تو مریض بودی و من به هیکل نحیفت نگاه کردم یهو ضجه زدم این اشک من برایتو فرق داشت گفتم بلند شو همدمم تیکهی قلبم اونجا فهمیدم من یه مامان دخترم یه فرشته ی مو فرفری

چه قشنگ بود 😍😍😍

دلم دخمل خواست شکل خودم😖

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دختر میخوام

ترکیب از خودمو و شوهرم

یه قسمتهایی شبیه خودم یه قسمت هایی شبیه شوهرم

ولی واویلا میشه اون قسمت هایی که میخوام جابجا بشه😂😂😂

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ایشالله خدا قسمتت کنه

مرسی عزیزم ولی منم ازدخترداشتن میترسم 

میترسم یکی پیداشه ببرتش اون سردنیا مثل خودم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
مرسی عزیزم ولی منم ازدخترداشتن میترسم  میترسم یکی پیداشه ببرتش اون سردنیا مثل خودم

عزیزم با قسمت نمیشه جنگید من هم پسر دارم هم دختر با اینکه ادم عاطفی و دختری نیستم ولی واقعا عشق به دختر تو دل مادر یه چیزه متفاوتو وعجیبیه