2777
2789
عنوان

رسومات دست و پاگیر و پرهزینه

1639 بازدید | 74 پست

وای منطقه ما از نظر مراسم گرفتن وحشتناکه رسما صاحب عزا از بین میره

دور از حضور جمع

اول که روز تدفین دیگه تا آخر شب 

بعد سوم

بعد هفتم

بعد دومین هفتم

بعد چهلم

یک در میون مسجد و رفتن به خونه متوفی 😣😣😣

بعد بنده های خدا همه ی این مناسبتها برای قرائت قرآن و فاتحه برای روح نو گذشته😥😥😥 رو باید با شام و مفصل برگزار کنند.

بعدشم سالگرد 

منکه کلا فقط یه مراسم بیشتر نمیرم اگه برای دفن برم دیگه بقیه مراسمارو میپیچونم

و واقعا به این حجم از عزاداری اعتقادی ندارم. 

برچیدن رسومات دست و پاگیر رو از خودمون شروع کنیم.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماام اینجوریم😐

خب مردم میانو میرن نمیشه بدون شام و ناهارشون گذاشت😫

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

منم از ده سالگیم تا حالا تشییع جنازه نرفتم سال های زیادیم هست ختم و اینام نمیرم،حتی مادربزرگم اینارم نرفتم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
آره واقعا،چقدر فشارمالی میاد به صاحب عزا

چرا؟

معمولا خواهربرادری کمک میکنن دیگه 

یچیزیم هس تو عزاداریا نمیدونم چجوریه 

مثلا شما ب من همون روز مراسم پول بدی 

خدایی نکرده ی وقت شماام مراسمی داشتین منم بهتون پول میدم..

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
منم از ده سالگیم تا حالا تشییع جنازه نرفتم سال های زیادیم هست ختم و اینام نمیرم،حتی مادربزرگم ا ...

چرا نمیری؟؟من تشییع جنازه رو حتما میریم و بقیه مراسمات رو نمیرم

دوستان هر جا دلتون شکست برا بیمارها هم دعا کنید مخصوصا بچه ها