2777
2789
عنوان

چند تا شاخه هایلایت باید بزنم که موهام قشنگ بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21050 بازدید | 50 پست
طرزگذاشتن مو لای فویل سخته یاهمینجوری موروساده میذاریم لای فویل

من واس خودم با کلاه کار میکنم...رو سرشخص دیگه فویل...چون فویل دقت بیشتری میخواد و سرعت عمل..کلا نه دیگه اسون تره..مخصوصا کلاه یکبار مصرف نه اون قدیمی لاستیکیا

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی هم خوب منم همیشه رنگ موهام رو خودم میزارم 

من به خدا یبار رفتم موهام رو شونه هام بود رنگ کنم گفت ۲۰۰ با مش ۵۰۰ دلم نیومد.ونداشتم همین روال عادی رنگ رو میزارم الانم که کوتاه کوتاه کردم.وقهوه وحنا میزارم .سده قهو ه ای

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
تهرانید شما؟ ارزششو داشت البته کلی قشنگ شده😘 من ابادانم.. ابرو جدا نمیدونم ولی با صورت ۳۵ ۴۰ میگ ...

جدی پاهانه ی اصلاح چهل تومن درمیاد حالا ابادانید چقدر گرون درامدا چطوره درامدتون بالا اونور یا نه

جدی پاهانه ی اصلاح چهل تومن درمیاد حالا ابادانید چقدر گرون درامدا چطوره درامدتون بالا اونور یا نه

اره عزیزم..

باز گفتم بعضیا پول اسمشونو میخورن 

مثلا داریم کسانی رو که برایِ ی کوتاهی هم ۱۰۰ تومن اینا میگیرن 

درامدایِ کسانی ک شرکتین ک مشخصه 

شغلای ازاد مثل ارایشگری هم بنظرم راحت میگیره🙁

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣