سلام خانما چند تا شاخه هایلایت خوبه تا پر دیده بشه ؟میشه فقط جلوم بزنم یا زشت میشه ؟قبلش موهام رو رنگ بزنم روی موی رنگ شده بهتره یا روی موی مشکی هم خوب هست؟ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره جواب بده
چرا پاک شد😑دوباره گزاشتم برا من ۳۰ تا فویل شد،فویلی ۱۷ گرفت ازم
جدی؟
اینجا فویلی ۷ تومن ۱۲ تومن میگیرن😐
کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عکس پروفایلم مال قبل عمل بینیمه؛برش نداشتم چون منو با این میشناسن و من و شوهرمم تار افتادیم شناسایی نمیشیم..هرکی با ما مشکل داره؛مشکل گشا،ابولفضل😄 یاشاسین تبریز😍 دانشجوی تربیت معلم هستم😙حوصله بحث ندارم،اگه تو داری ریپلای نکن لطفا
اره ارایشگاه گرونی رفتم..قد موهامم کوتاهه،قیمتو گفت پشما م ریخت ولی چاره ای نداشتم😑 الان شم ...
تهرانید شما؟
ارزششو داشت البته کلی قشنگ شده😘
من ابادانم..
ابرو جدا نمیدونم ولی با صورت ۳۵ ۴۰ میگیرن
کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
خیلی خوب گرفته هایلایت مثل مش هست از تو کلاه در میارن؟نمیدونی چه رنگی هست موهای خودت؟
نه فدات من موهام موهای طبیعی خودم بود مشکی..گفتم پایه مشکی باشه اصلا پایه دست نزدم،فویل دراورد اصلا کلاه نزاشت برام
تو هر فویل چهارتا خال مو میزاشت ۱۷ تومن
شاید چون اولین بارم بود رنگ کردم برام انگار گرون بود😁
عکس پروفایلم مال قبل عمل بینیمه؛برش نداشتم چون منو با این میشناسن و من و شوهرمم تار افتادیم شناسایی نمیشیم..هرکی با ما مشکل داره؛مشکل گشا،ابولفضل😄 یاشاسین تبریز😍 دانشجوی تربیت معلم هستم😙حوصله بحث ندارم،اگه تو داری ریپلای نکن لطفا
من یه رنگ انتخاب کردم که ترکیبشوزیرش نوشته خواهرم یه چیزایی بلده به نظرم باوجوداون راهنماییش بتونیم ...
خیلی خوب کاری میکنی من اصلا پول رنگ به آرایشگاه نمیدم.چون خودم رنگ معمولی میگیرم میزارم زیتونی.دودی.بلوند.قهو ه ای سوخته.فقط این رنگهای ساده رو بلدم که ترکیب خاصی نداره.ولی دلم خیلی مش کنفی میخواد.
خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه 💞💞💞
خیلی خوب میگن من اینجا پرسیدم گفت شاخه ای 30 تومن من 30 تا هم بزنم 900 میشه زیاده
اوه اوه😐😐
قدرِ شهرمو بدونم؟😂
البته اینجام داریم کساییرو که پولِ اسمشونو میخورن..
تهرانید شما؟ ارزششو داشت البته کلی قشنگ شده😘 من ابادانم.. ابرو جدا نمیدونم ولی با صورت ۳۵ ۴۰ میگ ...
نه عزیزم من قائمشهرم
اها😍