2777
2789
عنوان

اسم کانال چی بزارم؟؟

1143 بازدید | 11 پست

سلام دوستان، شبتون بخیر

یه سوال خدمتتون داشتم و اینه که من میخوام یه کانال توی تلگرام ایجاد کنم برای کودکان داستان بگم یا همون کتاب صوتی .  

بهم یه چند تا اسم کانال برای اینکه داستان کودکانه میخوام بزارم ، بهم بگید.   یه اسم کانال قشنگ جدید.  تکراری نباشه .  ممنونم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘

چیروک یعنی قصه البته کوردیه ها

دختر کورد❤ میگویند موصل تنها۶۰ دقیقه در برابر داعش مقاومت کرد...! اما کوبانی ۶۰ روز مقاومت کرد و پیروز شد...!  می گویند کوردها مرزنشینند..!اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرزنشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه زنند ❤بژی کورد و کوردوار❤ چیروک به معنای قصه شیرین به زبان کوردی است به یاد چیروک های مادربزرگم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کودکانه 

دنیای کودکان

رویای کودکانه

سرای کودک

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.