میخواستم فقط بگم امروز که رفته بودیم بیرون اتفاقی چشممون به این افتادو خریدیمش.وقتی اومدم خونه امتحانش کردم رو شیشه ها دیدم فوق العادس. واقعا شیشه ها از تمیزی برق افتاد انقد کار کردن باهاش سادس که نگو. تو نیم ساعت میتونی همه پنجره ها و اینه ها تا شیشه اجاق گاز و فر و اینا رو همشو برق بندازی. گفتم حالا اگه دیدین حتما بخرین واقعا عالیه. اون قسمت سفید پشتش قسمت اسفنجشه،اسپریش پایینه،اون سیاهو ز ده هم نمیدونم اسمش چیه. اول اسپری میپاشی، با اسفنج پخشش میکنی که کف کنه با اون سیاهه پاکش میکنی. به همین راحتی😁😁😁شبتون بخیر. راستی من توش فقط ریکا و آب ریختم و حتی یه لکه هم نزد. قیمتشم 20 تومنه
ایول بابا عجب خرید مفیدی😍😍از کجا خریدی؟؟منظورم چه مغازه ایه
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
من دسته بلندشو دارم واسه گرفتن اب کف سرویس بعد شستن عالیه خشک میکنه قشنگ
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒