من ۲۷ سالمه و دوتا زایمان طبیعی داشتم تا حالا شاید ده تا دکتر مختلف رفتم همشون گفتن افتادگی رحم و مثانه دارم ولی یسریا میگن باید عمل کنم یه سریا میگن نیازی نیست همهشون متخصص بودن تا اینکه پریروز رفتم یه دکتر تو گاندی که انقد منو ترسوند که نگین اول گفت میدونی زگیل داری من یعنی این مدلی شدم😯😱😱😨😨😨😢😨 بعد با گوشیش عکس انداخت نشون داد که هرچی اومدم تو خونه خودم نتونستم ببینم بخدا من ۱۱ساله ازدواج کردم یه عفونت ساده هم نداشتم بعد گفت باید تست بدی که بماند ۷۰۰ تومن برام تموم شد حالا پولش هیچی از استرس مردم گفت باید زخمتم فریز کنی بعدش حتما جراحی رحم و زیبایی و اینا انجام بدی بعدش انقد ترسیدم اومدم رفتم صارم کفت اصلا زگیل نداری عفونتم نداری حتی بعد اون خانم دکتر ۵ نوع انتی بیوتیک قوی به من دادن که بخورم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
انقد خوش صحبت بود که تو اینستا هم پیج پر فعالیتی داره تونت هم بزنی بهترین جراح زیبایی اون میاد بالا بخدا نمیدونم چیکار کنم افسردکی گرفتم چند روزه همش گریه میکنم حوصله هیچ کسو ندارم
آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت براممعجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
ا هفته قبل از زايمان هم گفت اگه ٢ تا سكه طلا تو مطب بهم ندي، نميتونم زايمانت رو انجام بدم
٣ سري فريز كرد
بعدا كه صارم رفتم گفت اصلا نيازي نبوده
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
خب پول ازمایش و دارو تو جیب دکتر نمیرفته که جواب ازمایش منفی بود؟
نه عزيزم دكتر مشيري تو مطبش ازمايش ميگيره دقيقا دوبرابر ازمايشگاه هاي بيرون هم پولشو ميگيره به منم همينها رو گفت اما من دستشو خوندم هيچ كاري انجام ندادم تو مطبش بعد كه ديد زير بار ازمايش و نمونه برداري نميرم منو تا حد سرطان دهانه رحم برد فقط فرار كردم از مطبش داروهاش رو هم نگرفتم
زیادن خیلی زیاد من رفتم پیش یکی از همینا گفت 1/300باید بدی بهم ازت نمونه بگیرم هه رفتم بیمارستان فیروزگر پیش بهترین متخصص فقط میخواست ازم پول مفت بگیره
مامان گل پسرای قدیمم یه مدت نیومدم کاربریم رو ترکوندن😒