2777
2789
عنوان

مایع دور جنین

489 بازدید | 32 پست

سلام تو رو خدا بیاید حالم خیلی بده 

32هفته هستم مایع دور جنین زده ۲۳ و گفت زیاده

سونو چهار بعدی و آنومالی و آزمایشا را رفته بودم قبلش گفتن بچه سالمه

حالا همش دارم گریه میکنم میترسم بچم یه مشکلی داشته باشه 

کار صبح و شبم شده غصه خوردن 

کسی تجربش داشته؟

دخترام دنیای منن😍😍نازنین و آیناز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من ۸ بود بچه داشت به خشکی میرسید

نرمالش فکرکنم تا ۲۰ باشه

شما مایعات کم بخور

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

خب آخه تجربش را ندارین چرا میگید😑😑😑😑

نگران نباش اگه از ۲۵ بره بالا دکتر خودش اقدام میکنه و مایع و از طریق سرنگ که سر سوزن های بزرگی دارن از روی شکم وارد رحم میکنه و آبش و کم میکنه .باید ببینی نظر دکترت چیه درمان دارویی هم داره.بعدش اصا غصه خوردن و گریه کردن نداره 

من 23هست ..

واسه من که کم بود دکتر گفت آب زیاد بخور استراحت مطلق باش حالا شما برعکس من عمل کن

نگرانم نباش 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil