2777
2789
چندبارازدسترس خارج کردن بخاطراین گزارشاحتماشمادرجریان نبودی

میخوان بترسونن.وگرنه نون خودشونو اجر نمیکنن 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
اینام که همه چیو ممنوع میکنن اصن هرکیم مخالفشونه جمع کنه از سایت بره😂

اخه خداوکیلی اسم سایت روشه نی نی سایت بعدم ایناچیزایی هستن ک اخبارمیگه اره اگ رسانه نداشتیم یه چیزی

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خداوکیلی اسم سایت روشه نی نی سایت بعدم ایناچیزایی هستن ک اخبارمیگه اره اگ رسانه نداشتیم یه چیزی

درسته منم قبول دارم چون خانومای باردار هستن جای مناسبی برای بیان این مسایل استرس زا نیست

پ چیکارکنیم راجب هیچی حرف نزنیم بجز مادرشوهر و خاله خانباجی بازی؟؟

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
میخوان بترسونن.وگرنه نون خودشونو اجر نمیکنن 

من کاری ندارم باترس ولی من خودم بچه دارم وخیلی احتیاج دارم به نی نی سایتی هانمیخوام وقتی کمک لازم دارم بخاطرچندنفرنفهم سایت بسته بمونه حتی واسه یه روزهستن کسایی مثل من

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹

خودشونم قانع ميكنن ك زناي باردار ميترسن نيان ؛ عين خاله زنكا ميشينن سبزي پاك ميكنن و ديدي چي شد خواهر ؟ نچ نچ بيا اطلاع رساني كنيم واس مردممون 

من دیگه انگشتم بی حس شد از بس اینو نوشتم

اخه فقط میان مینویسن وای اومد ایران وای خدایا چکار کنیم الان فلان جا دوتا رو گرفتن بیچاره شدیم بدبخت شدیم 

ماییکه وسواس داریم فقط تنو بدنمون میلرزه 

خدا را خوش نمیاد 

من ایندفعه ایت تاپیکارو ببینم واگذارش میکنم به خدا😁

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

واقعااا شایعه پراکنی خیلی بده

از دیشب یه عده کاربرا تندتند دارن میگن انقد عدد کرونا اومده ایران تامیگیم حرف از خودتون درنیارین عین یه درنده حمله میکنن به ادم و توهین میکنن

چیزی اگه باشه از طریق منابع رسمی حتما اعلام میشه

به شایعات اینجا توجه نکنید

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

پ چیکارکنیم راجب هیچی حرف نزنیم بجز مادرشوهر و خاله خانباجی بازی؟؟

حرفی نداری ترک کن سایتونی نی سایت راهنمای بارداری وبچه داری حالاموضاعات دیگ تورده های پایین قراردارن انگارکوچس اینجاهرچیشدمیان میگن فقط سبزیشون کمه

با این احتیاج بالا به سایت ۳ روزه عضو شدی کلک

من ۵ساله اینجام شیرین زبون کاربری این سومین کاربریمه