2777
2789
يعني بگيم ايران نيومده همه ميريم همو بغل و بوس و اينا ميكنيم ك اطلاع رساني كنيم ك جلوگيري شه ؟ همه ع ...

اصلا انگار منظور منو نگرفتی😥😥

من خودم کلا با روبوسی و ...مخالفم موقعی که مریضی هم نیست تا الان برسه که این همه مریضی هست

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
من خودم پزشكم و تو بيمارستان كار ميكنم  هنوز بيمار مبتلا به كرونا نداشتيم  اين ويروس جدي ...

من پسرم آلرژی داره به سرماازبس چرندیات شنیدم اینجاسه شبه نخوابیدم ازاسترسم

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا انگار منظور منو نگرفتی😥😥 من خودم کلا با روبوسی و ...مخالفم موقعی که مریضی هم نیست تا الان بر ...

وای منم مخصوصااب دهن طرف میخوره توصورت آدم😂

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹
منم هرچی گفتم تاپیک نزنید هی گفتن بهم خودشیرینو بچه مدرسه ایو کلی توهین کردن...  دلم شکست

چی تایپک زدی گلم؟

وای منم مخصوصااب دهن طرف میخوره توصورت آدم😂

منم تازه من برم جایی یکی یکم سرفه کنه فرار رو به قرار ترجیح میدم و فرار میکنم اصلا نمیمونم کل فامیلم دیگه اخلاقمو میدونن

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
منم تازه من برم جایی یکی یکم سرفه کنه فرار رو به قرار ترجیح میدم و فرار میکنم اصلا نمیمونم کل فامیلم ...

😂😂😂😂

کاربرایی که حمله ورمیشیدک نه مامیخواییم اطلاع رسانی  شه وفلان یکم درک یکم شعورخوبه داشته باشیدکه اطلاع رسانی اگه جاش اینجابودتایپک هانمیترکید