2777
2789
عنوان

کربلا رفتن با بچه نوزاد

491 بازدید | 28 پست

بچه ها شوهرم میخواد بامامانش بره من بچم دوماهشه باتور هوایی و هتل درجه الف میخوان برن.به نظرتون باهاشون برم خطرناکه اذیت میشم؟

آخه دلم طاقت نمیاره شوهرم تنها با مامانش بره😔

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

من بودم نمیرفتم

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو .بچت .اونجا پر از ویروس و میکروبه اونم بچه دوماهه.اگه میتونی بری ولی همش تو هتل باشی برو یا اینکه مادرشوهرت پیش بچه بمونه و تو بری بیرون.یعنی توری که اصلا بچه رو بیرون نبری برو

گفت بذار تورو ۳-۴ماه دیگه بچه بزرگترشد میبرم ولی من دوست دارم الان برم😔

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

نه نرو بچه گناه داره 

دختر کورد❤ میگویند موصل تنها۶۰ دقیقه در برابر داعش مقاومت کرد...! اما کوبانی ۶۰ روز مقاومت کرد و پیروز شد...!  می گویند کوردها مرزنشینند..!اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرزنشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه زنند ❤بژی کورد و کوردوار❤ چیروک به معنای قصه شیرین به زبان کوردی است به یاد چیروک های مادربزرگم😔

واقعا میگی یا شوخی میکنی؟ با نوزاد دوماه، کربلا، اونم با ویروسی که جدید اومده و بعید نیست همه جا پخش شده باشه، عزیزم بچه گناه داره خدایی نکرده طوریش بشه تا عمر داری خودتو سرزنش میکنی