2777
2789
عنوان

کربلا رفتن با بچه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 28 پست

چرا ،مگه اشکالی داره با مامانش بره؟!

هوایی با هتل درجه یک خیلی سخت نیست ، میشه راحت رفت ، ولی با توجه به بیماریهای واگیر دار و خطر شلوغی تو عراق الان هیچ کدوم نرید بهتره

اگه رفتی ما رو هم دعا کن ،دلم خیلی هوای کربلا رو کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خیییییلی اذیت میشی،حالا کار با ویروس و اینا ندارم ولی هیچی نمیفهمی از سفر و زیارت

منم شوهرم با مادرش رفت خیلیم خوشحال شدم،انشاالله ی بارم باهم بریم

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

بچه خودت هرجورصلاحشو میدونی دوست داشتی ببرش

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

دکتر بمن میگفت تو این اوضاع بچه رو خونه مادرتم نبر ومن واقعا نمیبرم هیچ جااا

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
ببین خیییییلی اذیت میشی،حالا کار با ویروس و اینا ندارم ولی هیچی نمیفهمی از سفر و زیارت منم شوهرم با ...

ناراحت نشدی تورو نبرد؟توچرا نرفتی؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
چرا ،مگه اشکالی داره با مامانش بره؟! هوایی با هتل درجه یک خیلی سخت نیست ، میشه راحت رفت ، ولی با تو ...

دوست نداشتم بدون من بره

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
ناراحت نشدی تورو نبرد؟توچرا نرفتی؟

نه نشدم،چون پسرم کوچیک بود میدونستم اگه برم هم بچه اذیت  میشه هم خودم و شوهرم هیچی از زیارت نمیفهمیم،خدایی بچه دست و بالو میبنده واسه اینطور سفرا

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
نه نشدم،چون پسرم کوچیک بود میدونستم اگه برم هم بچه اذیت  میشه هم خودم و شوهرم هیچی از زیارت نمی ...

پول مادرشوهرتو شوهرت داد؟