2777
2789

دوستان خانومای مهربون  کمکم  کنیو من عاشق رشته پزشکی بیمارستان حتی بوی بیمارستانم  یعنی  تمام  وجودم  بسته به  این رشتش  چیکار کنم قبول بشم   چطوری درس بخونم  چیکار کنم   کسی تجربه ای از فامیلا یا خودش نداره  بگه که دعاتون  میکنم  لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی برات دعا میکنم قبول شی تو هم نذر کن قبول شدی اونایی وضع مالیشون خوب نیست رو رایگان درمان کنی یا ی روز درهفته رایگان ویزیتشون کنی 

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
نمیدونم ولی برات دعا میکنم قبول شی تو هم نذر کن قبول شدی اونایی وضع مالیشون خوب نیست رو رایگان درمان ...

من همیشه   تو فکر کمک  کردنم  همیشه به مامانم میگم اگه  قبول شدم   به بقیه کمک  میکنم