2777
2789

لطفا نپرسید چه جوری اونجا چکار میخوای بکنی پول چقدر داری ..... 

من میخوام برم ترکیه یا دبی اگر برم برنمی‌گردم 

من از ۱۵ سالگی میخواستم برم و بابام منو خیلی مسخره میکرد الان من بزرگ شدم و میخوام برم بابام نمیذاره خانوادم نمیزارن اما من میخوام برم یک بار گفتم تحقیر شدم نمیخوام بهشون بگم چه جوری بگم میتونم به کسی نگم موقعی خبر دار بشن که از ایران خارج شده باشم چون اصلا دستشون بهم نمی‌رسه 

غريبي و تنهايي سخته 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

امیدوارم قاچاقی نخوای بری...چون خیلی خطرناکه ...اگه گیر قاچاقچی های انسان بیفتی،اتفاقات خوبی‌در انتظارت نیست

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو سه روز پیش از ترکیه برگشتم البته مسافرت..اونجا از اینجا خیلی بدتره اوضاع تورم بیداد میکنه و مه ...

آره ترکیه زیاد جالب نیست...بعد اونجا هم جنگه😅

اتفاقات خوبی قرار نیست در آینده براش بیفته

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.