2777
2789
عنوان

خواهرم چرا یهو انقد عوض شد🥲

3130 بازدید | 108 پست

یه ماه دیگ عروسیشه خیلی جدیدا از من بدش میاد بهش گفتم همون آرایشگاهی که میری منم وقت میگیرم گفت ن دوس ندارم بیای اونجا برو یه جا دیگ شوهر خواهرم گفت میریم باغ عروس تو ام بیا چون قراره خواهر داماد بره باهاشون که اونجا یکی بلشه کمک خواهرم کنه چون میخواد چند تا کلیپ اونجا درس کنه دوسه بار باید لباس عوض کنه خواهرم بهش چشمک زد که نگو شوهر خواهرم خیلی خجالت کشید گفت ارباب میگ نگو بعد خندید چون متوجه شد من چشمک خواهرمو دیدم خیلی عوض شده بهش گفتم آبجی چرا رفتی ابروهاتو خراب کردی حیفه میذاشتی واسه عروسی آرایشگرت برآن قشنگ مرتب میکرد کفت خیلی ام خوبه ابروهام من مث تو نیستم اعتماد به نفس نداشته باشم بگم وای خراب کردم وای چیشد

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

حالا یک شوهر داره میکنه...

شاید چون نزدیک عروسی شده خیلی حساس شده

اما خب این حساس شدن نیست بیشتر به بیشعور شدن میخوره 

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یک شوهر داره میکنه...شاید چون نزدیک عروسی شده خیلی حساس شدهاما خب این حساس شدن نیست بیشتر به بی ...

رو رفتار و حرف زدن منو شوهرشم واقا خیلی حساس شوهرش جرأت نمیکنه با من حرف بزنه 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

لابد فک مبکنه بهش حسودی میکنی

شاید ولی آخه کی ب خواهرش حسودی میکنه 

عب نداره براش آرزوی موفقیت کن

فک نمیکنم بتونم چون ازش متنفر شدم

تو مجردی؟ شاید حس خودبرتربینی بهش دست داده

نه متاهلم ۵ سال ازش بزرگترم

اونو شوهرش قرار بود برن یه جایی منم برسونن خونمون یخ جوری پرید جلو نشست انگار من میخوام بشینم ولی نمیخواستم تو ماشینم باهام اصلا حرف نزد 

این چون ی شوهر براش پیدا شده از ذوق اینکارو میکنه به دل نگیر خودش بعدا متوجه میشه اشتباه کرده

والا انگار من شوهر ندیده ام بخدا یه کارایی میکنه من اصلا خجالت میکشم بگم ریده تو خواهریمون

ولش کن ب حال خودش بزار ..وقتی دوست نداره نرو مگه مجبوری بری کمک و حرفم بشنوی ناراحت شی .خودش باهرکی دوست داره بره کلیپ بگیره 

آدمی قبل عروسی اینجوریه مطمعن باش شب عروسی ام تحویلت نمیگیره انگار غریبه ای و بعد عروسی ام دوست نداره خونش بری