۳ساله عروسی کردم.خونه خودم با خونه بابام۱ساعت فاصلس.بعد اینجایی که من هستم خونه مامان بزرگم و خاله و داییمم اینجان.حالا هروقت مامانم اینا و بابام و خواهرام میان.خیلی خیلی کم میان خونه من.بیشتر میرن خونه بابابزرگم و خالم.اخه خداوکیلی این یعنی چی.انقدر ناراحتم امروز چندبار خواسم بزنم زیرگریه ولی جلوشوهرم کنترل کردم خودمو.مگه میشه خانواده ادم با دخترش اینکارو بکنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخی.عزیزم حرص نخور خب معمولا خونه بزرگترا جمع میشن.طبیعیه.تو هم برو خونه مامان بزرگت و از کنار هم بودن لذت ببرید.کجا بودنش فرقی نداره.این روزا هیچ وقت تکرار نمیشه عزیزم قدر لحظه لحظه ش رو بدون
خب شاید اونجا بیشتر احساس راحتی میکنن شاید نمیخوان واستون مزاحمت (که میدونم نیس)ایجاد کنن مامان من ...
بخدا قسم من خیلی مراعات میکنم هیچی نمیگم ولی اخه خدایی حدی داره دیگه.شوهر خالم غریبه واسه شهر دیگس.اونوقت خواهرم بره چندروز خونشون بمونه ولی یع سرم به منم نزنه