2777
2789
عنوان

کیا مث منن؟

115 بازدید | 21 پست

من توی جمع خانوادگی بودن (یا جمع هایی غیر از دوستای نزدیکم) خیلی برام سخته

خصوصا وقتی میزبان هستم

امروز یه تولد کوچیک واسه دخترم گرفتم، انقدر برام سخت بود....

یه جوری بهم فشار میاد، بعدش سخت میخوابم😄😄😄

نه فقط تو تنهایی☹

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم امشب مهمونی داشتم تعدادشونم زیاد بود احساس میکنم زیر بار این مهمونی کمرم خم شده😂

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

نمیدونم آخرین بار کجا تو جمع مهمونی بودم

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
چرا اینجوری هستم؟ درونگراییم؟ من اصلا رفت و آمد دوست ندارم

منم همینطورم آره ما درونگراییم البته همینم شدت داره کم و زیاد داره من از نوع شدیدشم کلا حتی یک دونه دوستم ندارم با احدیم بجز خانوادم ارتباط ندارم 

پدر و مادر نازنینم تا ابد میپرستمتون فرشته های بی تکرارم❤️🫶🏼❤️

خسته نباشی  چند نفر بودن؟ منم خیلی خسته شدم

قربونت،۱۴ نفر، انقدر استرس داشتم که خستگیمو دو برابر کرد، حالا همه چی خوب پیش رفتا الکی فقط استرس داشتم

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
😀😀😀😀 ازدواج نکردی؟ منم تا میتونم شرکت نمیکنم😆

نه ازدواج کنم دیگه راه فرار ندارم مجبورم شرکت کنم

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
منم همینطورم آره ما درونگراییم البته همینم شدت داره کم و زیاد داره من از نوع شدیدشم کلا حتی یک دونه ...

من دوست نزدیک چندتا دارم

ولی ارتباطم بیشتر باهاشون عمیقه

خیلی وقتا تو خونه با دخترم هستم

راضیم هستم

من دوست نزدیک چندتا دارم ولی ارتباطم بیشتر باهاشون عمیقه خیلی وقتا تو خونه با دخترم هستم راضیم هس ...

من همونم ندارم بشدت تنهام ولی از تنهاییم راضیم آرامش دارم 

پدر و مادر نازنینم تا ابد میپرستمتون فرشته های بی تکرارم❤️🫶🏼❤️

قربونت،۱۴ نفر، انقدر استرس داشتم که خستگیمو دو برابر کرد، حالا همه چی خوب پیش رفتا الکی فقط استرس دا ...

دقیقا مث منی که

من ۱۰ تا مهمون داشتم

با خودمون ۱۳ نفر

انقدر استرس شدم الان تن درد دارم

به چه مناسبت؟