2777
2789
عنوان

خانوما ترشح صورتی

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 42 پست
ن من با دارو خیلیییییییییی منظم بود دقیقا صب ب صب میشم ولی الان عقب انداختم خیلی هم دلم تیر میکشه

پس بارداری به سلامتی

صبح ها حالت تهوع نداری.؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
خیلی زودزدی حداقل چندروزبایدبگذره...ولی احتمال لانه گزینی هستش🤗

ازمایش مشخص میکنه؟ اخه این ماه خیلی دلم روشنه خیلی نظرو نیاز کردم و دعا های بارداری خوندم حضرت زهرا فک نکنم دست خالی ردم کنه

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بارداری به سلامتی صبح ها حالت تهوع نداری.؟

ی جورای خیلی کم همش ب خودم میگم خودم ب خودم احتمالا تلقین میکنم 

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
اره دوروزه ترشح صورتی دارم اگه میخواستم پری بشم میشدم دیگه قبل موعدمم خیلیییییی ترشحات سفید شیری داش ...

پس مبارکه به سلامتی تو لانه گزینی هنوز بخاطر همون نشون نمیده

انشالله ک همینطوره ی چند روز دیگه بی بی بزن مشخص میشه

ایشالا دعا نین تورو خدا

پس مبارکه به سلامتی تو لانه گزینی هنوز بخاطر همون نشون نمیده

اها ایشالا خدا از دهنت بشنوه ازمایش بدم مشخص میشه؟

ی جورای خیلی کم همش ب خودم میگم خودم ب خودم احتمالا تلقین میکنم 

خب هنوز تشکیل نشده کامل یه هفته صبر کن بعد بیبی بزن مثبته نگران نباش

خب هنوز تشکیل نشده کامل یه هفته صبر کن بعد بیبی بزن مثبته نگران نباش

خدا کنه ایشالا خیلیییییی نگرانم

باردارشدی...منم همینطوربودم

ء تورو خدا راس میگی؟گرفتگی شکمم داشتی شما؟

بارداری..دلم میگه😀

قربون دلت بشم الهی برو تاپیک قبلیم و ببین .بعد ببین باردار باشی دل درد مث پریودی داری؟