akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 عنوان خانوما ترشح صورتی 442 بازدید | 42 پست سلام خانوما 1 روزه عقب انداختم بنظرتون ترشح صورتی برا چی میتونه باشه ؟امشب ببیبی چک زدم منفی بود خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟ 1398/11/11 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohadesejooon عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 17986 بارداری حداقل باید چند روز بگزره تا توی بی بی نشون بده انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 یک روز عقب انداختی بیبی چک زدی؟؟!!! 😐 اره خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
atrisa96 عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7223 تو عنوان اینقدر راحت کلمات رکیک زنانه ننویسید بهتر نییی!!😕😕 خب سايت زنونس اشكالش چيه
mohadesejooon عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 17986 اگه پریود نشدی بارداری اما تا ده روز عقب انداختن طبیعیه من استرس داشتنی عقب میندازم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 لایه گزینی داری واثعاااا؟ خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 اگه پریود نشدی بارداری اما تا ده روز عقب انداختن طبیعیه من استرس داشتنی عقب میندازم ن من با دارو خیلیییییییییی منظم بود دقیقا صب ب صب میشم ولی الان عقب انداختم خیلی هم دلم تیر میکشه خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
mohadesejooon عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 17986 واثعاااا؟ باید چند روز صبر کنی پریود میشی یا نه اگه نشدی لانه گزینی چون اکثراترشحات صورتی رنگ رو میگن لانه گزینیه انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 اره ترشح صورتی رنگ قهوه ای رنگ برای لایه گزینیه ای خدا میشه یعنی؟ خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
یاسینویاسمن عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 154 اره خیلی زودزدی حداقل چندروزبایدبگذره...ولی احتمال لانه گزینی هستش🤗
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 باید چند روز صبر کنی پریود میشی یا نه اگه نشدی لانه گزینی چون اکثراترشحات صورتی رنگ رو میگن ل ... اره دوروزه ترشح صورتی دارم اگه میخواستم پری بشم میشدم دیگه قبل موعدمم خیلیییییی ترشحات سفید شیری داشتم خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
zeina1713 عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 794 ای خدا میشه یعنی؟ انشالله ک همینطوره ی چند روز دیگه بی بی بزن مشخص میشه