2777
2789
عنوان

خیلی میترسم😐

266 بازدید | 30 پست

بخاطر زلزله و ویروس کرونا همش دلشوره دارم  دل تو دلم نیس خیلی میترسم کسی حالمو درک میکنه عایا؟😕

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزنین این تاپیکارو میترکین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3838434/کاربران-محترم-توجه-کنید?postId=122161897

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢

من خیلی میترسم مخصوصا بخاطر پسرم

مَرد مَن تَه ریشی دارد ک به دنیا میارزد☺مَرد مَن با ثروت پدرش خوش نمیگذراند وهرروز یک ماشین مدل بالا سوار نمیشود😶مَرد مَن ازچهره اش حیا ونجابت جار میزند🤗مَرد مَن ازقدش مَردانگی میریزد،از آغوشش حس امنیت میگیرم😋مَرد مَن بوی صداقت میدهد روی پاهای خودش می ایستد و برای خوشبخت شدن جان میکَند😍برای من همینکه صادقانه دوستم دارد کافیست من از دوستت دارم های هرزه هرروزه ک مخاطبهایش فرق دارد بیزارم😤همینکه ب فکر خیانت نیس کافیست من از بودن جسمی ک فکرش با دیگریست بیزارم😖همینکه برای خوشحال کردنم یک شاخه گل با دست رنج خودش بیاورد🌹کافیست من از کادوهای گران قیمت با پول پدر بیزارم☹همینکه زیبایی های ساده ام را میپسندد و مرا ب تغییر اجبارنمی کند کافیست👩ک من از زیبایی های مصنوعی بیزارم😑همینکه جای ترک کردن درکم میکند برایم کافیست..من بهترین مَرد دنیارو دارم وتا ابد عاشقَش خواهم بود😘قُربون مَردهای زندگیم بِشم(پِسرم وباباش دنیای مَنَن)

من اخبار گوش نمیدم و از هفت دولت ازادم وقتی درگیر بشی همینه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
نترس من پیشتم

بخدا جدی میگم ازدیشب که زلزله اومده فقط منتظر مرگم خیلی میترسم

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏

والا میگن این ویروس فقط ت چین کشته داده کشورای دیگ ک مبتلاشدن کشته نداده

برخیز ک فجرانقلاب است امروز  بیگانع صفت خانه خراب است امروز       هرتوطئه ک دشمن بکشد ازلطف خدانقش براب است امروز      (۲۲بهمن سالروزپیروزی انقلاب اسلامی مبارک)